aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλο: Βγαίνει σήμερα ο πρωταθλητής

Πόλο: Βγαίνει σήμερα ο πρωταθλητής

Σέντρα για τον πρωταθλητή αύριο στο κολυμβητήριο Λεμεσού, στον εξ αναβολής αγώνα για την 6η αγωνιστική. Αντίπαλοι ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου και ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς, με την ομάδα της Λεμεσού να προηγείται στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς διαφορά από τον όμιλο της Πάφου.

Γι’ αυτό και οι φιλοξενούμενοι μόνο με νίκη θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τρίτη σερί χρονιά. Με δεδομένη τη δυναμικότητα των δυο αντιπάλων, αναμένεται να γίνει ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο παιγνίδι, με τους πανηγυρισμούς να δίνουν και να παίρνουν με την κόρνα της λήξης από τη γραμματεία.

Έτσι, λοιπόν, ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς θα προσπαθήσει να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Ναυτικού Ομίλου Πάφου και να πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα ανδρών στην ιστορία του και η Πάφος να προσθέσει άλλον έναν τίτλο στο ενεργητικό της. Διαιτητές του αγώνα είναι ο Άλκης Αλκιβιάδης και ο Χρίστος Κουππάνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ