aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλο: Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι είναι εδώ

Πόλο: Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι είναι εδώ

Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στην Πάφο, στην 3η αγωνιστική του παγκύπριου πρωταθλήματος πόλο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, ανάμεσα στον πρωταθλητή Ναυτικό Όμιλο Πάφου και τον δευτεραθλητή Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς.

Αγώνας που θα διεξαχθεί αύριο στο κολυμβητήριο «Ευαγόρα Παλληκαρίδη» στις 14:15 (διαιτητές οι Φιλίππου και Βεντούρης) και όπως είναι φυσικό θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Ο νικητής θα κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για τον τίτλο και παρόλο που είναι πολύ νωρίς, θα πάρει έστω και ελαφρύ προβάδισμα στα προγνωστικά αλλά και στη βαθμολογία, αφού οι δύο όμιλοι βρίσκονται ισόβαθμοι μετρώντας από έξι βαθμούς.

Ντέρμπι όμως θα έχουμε (πάλι σήμερα) και στη Λευκωσία, ανάμεσα σε Ν.Ο. Λευκωσίας και ΑΠΟΕΛ (17:15, διαιτητές Σούλος, Κουππάνος), με τους γαλαζοκίτρινους να έχουν ένα αγώνα, αφού στην 1η αγωνιστική είχαν ρεπό. Ο νικητής θα επωφεληθεί σε βάρος του ηττημένου, ενώ σε ενδεχόμενο νίκης του ΑΠΟΕΛ, θα επωφεληθεί του αποτελέσματος στο ντέρμπι που θα γίνει στην Πάφο.

Μεθαύριο, στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λάρνακας θα έχουμε μάχη βυθού ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας κα τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου (13:15, Φιλίππου, Κουππάνος). Οι γηπεδούχοι έχουν επίσης ένα αγώνα (είχαν ρεπό στη 2η αγωνιστική) και είναι το φαβορί για τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ