aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλο: Στον τελικό ΑΠΟΕΛ - Αμμοχώστος

Πόλο: Στον τελικό ΑΠΟΕΛ – Αμμοχώστος

ΑΠΟΕΛ και Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου έδωσαν ραντεβού για τον τελικό κυπέλλου ανδρών (Κυριακή, 11/7), μετά τη διεξαγωγή της προκριματικής και ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο για τέταρτη φορά στην ιστορία τους, αφού τρέχουν ένα σερί τα τελευταία τρία χρόνια (2018, 2019, 2020), ενώ η Αμμόχωστος θα διεκδικήσει το τρόπαιο για τρίτη φορά.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου στην προκριματική φάση προκρίθηκε χωρίς αγώνα, καθώς αποσύρθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου και πήρε το εισιτήριο με νίκη 5-0 και ο ΑΠΟΕΛ απέκλεισε τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς με 17-8.

Στους ημιτελικούς η Αμμόχωστος πήρε την πρόκριση σε βάρος του περσινού φιναλίστ Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας με 10-8, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι και κάτοχοι του κυπέλλου επεκράτησαν άνετα του Ναυτικού Ομίλου Λευκωσίας με 12-4. Στον τελικό των U18 αντίπαλοι θα είναι ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ