aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλο: Πρεμιέρα των φαβορί

Πόλο: Πρεμιέρα των φαβορί

Με νίκες των φαβορί άνοιξε η αυλαία του παγκυπρίου πρωταθλήματος πόλο το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τον ΑΠΟΕΛ να απολαμβάνει το ρεπό του. Οι νικητές επεκράτησαν με χαρακτηριστική άνεση των αντιπάλων τους και έδειξαν με το καλημέρα τις διαθέσεις τους.

Στα αξιοσημείωτα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος η παρουσία ξένων παικτών, οι οποίοι μπήκαν φουριόζοι, με τον Άνταμ Μπλάνκ να δίνει τη δική του παράσταση στον αγώνα του Ναυτικού Ομίλου Πάφου με τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας. Ο παίκτης της ομάδας της Πάφου πέτυχε εννέα γκολ, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ν. Ο. ΠAΦOΥ – Ν. Ο. ΛAPNAKAΣ 23 – 8

Οδοστρωτήρας η Πάφος σάρωσε στο διάβα της τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας με το εντυπωσιακό 23-8. Πρόσωπο του αγώνα ο Άνταμ Μπλάνκ, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα της Πάφου πέτυχε εννέα γκολ. Η περσινή πρωταθλήτρια, έδειξε με το καλημέρα τις προθέσεις της για διατήρηση των κεκτημένων της και πήρε με άνεση την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ν. Ο. Πάφου (Κλείτος Σωτηριάδης): Μιχαήλ (1), Σωκράτους (1) , Μακρής, Σέκη, Ναζίρης (2), Ιωαννίδης (3), Ευσταθίου  (2), Χριστοδούλου (1), Ζαχαριάδης (3), Ηρακλέους (1), Μπλάνκ (9)

Ν. Ο. Λάρνακας (Τάσος Τσικάρης): Ιωάννου Γ., Ιωάννου Μ., Κυριάκου (3), Ιωαννίδης (1), Ζαχαριάδης, Σωτηρίου (1), Γκατζόγιας, Πουλλίδης (2), Χριστοδούλου, Κωνσταντίνου, Τσιάρλεστος, Λουκά (1)

Ν. Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ – Ν. Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ 7 – 28

Φουριόζα μπήκε στη νέα σεζόν η Μέσα Γειτονία, σε μια προσπάθεια της να διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς, δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση από τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Σαλάχας Αναστάσιος-Ορέστης.

Ν.Ο. Λεμεσού (Ιάσων Λέτσιος): Παπασπυρόπουλος, Κωνσταντίνου, Σουρουλλάς Μ., Αληχανίδης (3), Θεοδοσίου (1), Ψαράς (1), Σουρουλλάς Α., Κουπέπας, Μαυρομουστάκης (2), Chorbadjian, Πισσίδης, Μυλωνάς.

Ν.Ο. Μέσα Γειτονιάς (Κωνσταντίνος Αντωνίου): Κονναρής, Μοδέστου(4), Βασιλείου, Χριστοδούλου (4), Κορράδου, Σαλάχας (8), Μονιούδης (5), Κωνσταντίνου, Πασιουρτίδης (2), Χαραλάμπους (1), Παναγή (4), Κυριάκου, Γρηγορίου.

Ν. Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – Ν. Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 14-5

Παράσταση για ένα ρόλο κα το παιγνίδι στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λευκωσίας. Οι γηπεδούχοι πάτησαν το γκάζι από την αρχή του αγώνα και δεν ξανακοίταξαν πίσω τους. Αποτέλεσμα τούτου ήταν να φτάσουν με το πάσο τους στη νίκη επί του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου με 14-5 και κοιτάζουν πλέον μπροστά. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ο Φέλιξ Σιδηρόπουλος και ο Αλέξανδρος Μάντης, που πέτυχαν από τρία γκολ.

Ν.Ο. Λευκωσίας (George Narouz): Σεραφείμ, Λοίζου, Ιωαννίδης Π. (1), Μαύρος (2), Σταύρου (1), Σιδηρόπουλος (3), Παλλήκαρος (1), Παρπαρίνος, Μάντης (3), Λοίζου (2), Ιωαννίδης Δ. (1), Τομάζος.

Ν.Ο. Αμμοχώστου (Νικόλας Νικολάου): Γιασουμή , Καζαμίας Π., Καζαμίας Σ., Τζιωρτζής (1), Χατζημανώλης (1), Παναγιώτου, Σοφοκλέους  (1), Παπασπύρου (1), Καλοψιδιώτης, Σμυρίλλης , Στυλιανίδης, Μαρασλής (1).

Ρεπό: ΑΠΟΕΛ

Βαθμολογία (1 αγώνας): Ν.Ο. Πάφου 3, Ν.Ο. Μέσα Γειτονιάς 3, Ν.Ο. Λευκωσίας 3, Ν.Ο. Λάρνακας 0, Ν.Ο. Αμμοχώστου 0, Ν.Ο. Λεμεσού 0. ΑΠΟΕΛ (0 αγ.) 0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ