aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλο: Ν.Ο. Λευκωσίας και ΑΠΟΕΛ έδωσαν ραντεβού στον τελικό

Πόλο: Ν.Ο. Λευκωσίας και ΑΠΟΕΛ έδωσαν ραντεβού στον τελικό

Μεγάλα παιχνίδια που επεφύλασσαν πολλές συγκινήσεις, τόσο στην προκριματική φάση, αλλά και στους ημιτελικούς, είχαμε στο κύπελλο πόλο. Ο ΑΠΟΕΛ και ο Ν.Ο Λευκωσίας ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και δικαίως έστρεψαν τα φλας προς το μέρος τους, αφού εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης στις 30 του μήνα, στο κολυμβητήριο της Γεροσκήπου.

Ο ΑΠΟΕΛ πρώτος έσυρε το χορό το Σάββατο, όπου με επική ανατροπή, ενώ έχανε 0-3 από την περσινή κάτοχο του τροπαίου, έφτασε σε εντυπωσιακή νίκη με 7-5 εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον ημιτελικό, όπου τον περίμενε η Λάρνακα, που πήρε την πρόκριση άνευ αγώνα.

Στους άλλους δύο αγώνες (στα προκριματικά), Λευκωσία και Πάφος πήραν δια υγιεινού περιπάτου την πρόκριση στα ημιτελικά, αφού επικράτησαν με τα σαρωτικά 15-6 και 22-0 επί της Αμμοχώστου και της Λεμεσού αντίστοιχα!

Ντέρμπι με θέαμα και συγκλονιστική εξέλιξη είχαμε και την Κυριακή στους δυο ημιτελικούς. Ο ΑΠΟΕΛ, παρά την κούραση και την υπερπροσπάθεια της προηγούμενης μέρας, πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ (3-0) κόντρα στη Λάρνακα και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει το τελικό 8-4.

Συγκλονιστικό παιγνίδι έγινε ανάμεσα στο άλλο ζευγάρι, Ναυτικό Όμιλο Πάφου και Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας. Η ομάδα της Πάφου ήταν η φιναλίστ της περσινής σεζόν, αλλά αυτό δεν πτόησε την ομάδα της Λευκωσίας που οδήγησε το παιγνίδι στη διαδικασία των πέναλτι, αφού στην κανονική διάρκεια ο αγώνας βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 10-10. Εκεί η ομάδα της πρωτεύουσας, πιο εύστοχη και πιο τυχερή, πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό με 5-4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ