aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλο: Με σφυρίχτρα από την Ελλάδα

Πόλο: Με σφυρίχτρα από την Ελλάδα

Νέα τάξη πραγμάτων και στο πρωτάθλημα πόλο. Η 9η αγωνιστική θα διεξαχθεί με σφυρίχτρα από την Ελλάδα! Ο Γιώργος Σταυρίδης, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πέντε καλύτερους διαιτητές στον κόσμο, ο οποίος σφύριξε και αγώνες Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, βρίσκεται στην Κύπρο για να βοηθήσει και να διαιτητεύσει αγώνες του πρωταθλήματος.

Στην 9η αγωνιστική, το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς και τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο (13:15), στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού. Η Μέσα Γειτονιά οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, είναι το φαβορί, αλλά η Πάφος που βρίσκεται στην 3η θέση θέλει τη νίκη για να πλησιάσει (διαιτητές: Σταυρίδης, Βεντούρης).

Σήμερα (17:45), στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού, θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου και τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας (διαιτητές: Σταυρίδης, Αλκιβιάδης). Στο τρίτο παιχνίδι της αγωνιστικής, το οποίο θα γίνει αύριο (13:15) θα βρεθούν αντιμέτωποι ο ΑΠΟΕΛ και ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας (διαιτητές: Αλκβιάδης, Φιλίππου).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ν.Ο. Μέσα Γειτονιάς 21
2. ΑΠΟΕΛ 18
3. Ν.Ο. Πάφου 15
4. Ν.Ο. Λευκωσίας 9
5. Ν.Ο. Λάρνακας 3
6. Ν.Ο. Λεμεσού 3
7. Ν.Ο. Αμμοχώστου 3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ