aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλο: Κύπελλο αγάπη μου!

Πόλο: Κύπελλο αγάπη μου!

Σαββατοκύριακο των τελικών (όπως λέμε Μάης ο μήνας των τελικών) στο κύπελλο υδατοσφαίρισης. Σε πρώτο πλάνο ο τελικός του κυπέλλου ανδρών, την Κυριακή (18:00), στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λάρνακας, ανάμεσα στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ και τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού.

Για τους γαλαζοκίτρινους του Ανδρέα Κυθρεώτη, αυτή είναι η έκτη φορά που προκρίνεται στην τελική φάση της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει το πέμπτο κύπελλο στην ιστορία του. Για την ομάδα της Λεμεσού, αυτή είναι η παρθενική της εμφάνιση σε τελικό και θέλει να πανηγυρίσει τον πρώτο της τίτλο. Εξ ορισμού οι δύο ομάδες ήταν οι καλύτερες στη φετινή περίοδο (πρώτος ο ΑΠΟΕΛ, δεύτερος ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, στην τελική κατάταξη) και αναμένεται να γίνει ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον παιγνίδι. Τον αγώνα θα σφυρίξει  ο ελλαδίτης διεθνής διαιτητής Σπύρος Αχλαδιώτης μαζί με τον δικό μας διεθνή ρεφ Πολύδωρο Φιλίππου. Ο αγώνας θα το μεταδοθεί από την Cablenet (18:00).

Όπως είπαμε και στην εισαγωγή μας, το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν όλοι οι τελικοί κυπέλλου, σε όλες τις κατηγορίες ως εξής:

Σήμερα:

U14: ΑΠΟΕΛ – Ν.Ο. Μέσα Γειτονιάς (15:15, ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού)

U18: Ν.Ο. Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ (17:00, ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού)

Αύριο:

U16: ΑΠΟΕΛ – Ν.Ο. Λεμεσού (16:00, ολυμπιακό κολυμβητήριο Λάρνακας)

ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΕΛ – Ν.Ο. Λεμεσού (18:00, ολυμπιακό κολυμβητήριο Λάρνακας)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ