aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλο: Η επιστροφή του Ν.Ο. Λευκωσίας

Πόλο: Η επιστροφή του Ν.Ο. Λευκωσίας

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας πανηγυρίζει την κατάκτηση του κυπέλλου για 13η φορά στην ιστορία του! Μετά την περσινή σύντομη διακοπή (το τρόπαιο κατέκτησε ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς) επέστρεψε στη συλλογή των τροπαίων, μετά τη νίκη του επί του ΑΠΟΕΛ με 10-8, στον τελικό του πόλο ανδρών που έγινε την Κυριακή στο ολυμπιακό κολυμβητήριο της Γεροσκήπου.

Οι γαλαζοκίτρινοι, από την άλλη, παρουσιάστηκαν για δεύτερη σερί φορά σε τελικό, στη σύντομη ιστορία τους, είδαν όμως να χάνουν (πάλι) το κύπελλο, αυτή τη φορά από τη Λευκωσία, που δεν άφησε περιθώρια για αμφισβήτηση.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα (1-3, 3-5, 5-9, 8-10, τα οκτάλεπτα), για να πανηγυρίσει στο τέλος την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο Φέλιξ Σιδηρόπουλος πέτυχε τρία γκολ για τους κυπελλούχους, οι Αλέξης Μαύρος και Αλέξανδρος Μάντης από δύο και από ένα οι Θεοχάρης Χατζηιωάννου, Ανδρέας Λοΐζου και Κωνσταντίνος Σανιδάς. Πρώτος σκόρερ για τον ΑΠΟΕΛ ο Σόλωνας Νικολάου που πέτυχε τέσσερα γκολ, ενώ τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Κωνσταντίνος Βασιλείου (3) και Δημήτρης Μήλας (1).

Κυπελλούχος στους νέους αναδείχτηκε ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς, ο οποίος νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας 6-2.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου ήταν ο κυπελλούχος στην κατηγορία παίδων, καθώς επικράτησε στον τελικό του Ναυτικού Ομίλου Λευκωσίας με 8-2.

Ν.Ο. Λευκωσίας (Narouz George): Σεραφείμ Χριστόφορος, Λοΐζου Παναγιώτης, Ιωαννίδης Παναγιώτης, Μαύρος Αλέξης (2), Σταύρου Σταύρος, Χατζηιωάννου Θεοχάρης (1), Παλλήκαρος Μιλτιάδης, Σιδηρόπουλος Φέλιξ (3), Μάντης Αλέξανδρος (2), Λοΐζου Ανδρέας (1), Ιωαννίδης Δημήτρης, Σανιδάς Κωνσταντίνος (1), Τομάζος Ανδρέας.

ΑΠΟΕΛ (Κυθρεώτης Ανδρέας): Βασιλείου Ανέστης, Ιωσήφ Βασίλης, Κουκορίνης Στέλιος, Στεργιούλης Στυλιανός, Παφίτης Άριστος, Μήλας Δημήτρης (1), Κτωρίδης Λευτέρης, Θεοφανίδης Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Τάσος, Νικολάου Σόλων (4), Αλκιβιάδης Σταύρος, Βασιλείου Κωνσταντίνος (3), Πάλλης Αλέξανδρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ