aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλο: Αγκαλιά με τον τίτλο ο Ολυμπιακός!

Πόλο: Αγκαλιά με τον τίτλο ο Ολυμπιακός!

Μια νίκη μακριά από το νταμπλ είναι ο Ολυμπιακός!

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου επιβλήθηκε 8-5 της Βουλιαγμένης και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών. Πλέον, θέλει νίκη στο ερχόμενο παιχνίδι (Τετάρτη 25/5) στον
Πειραιά για να στεφθεί πρωταθλητής για δέκατη διαδοχική πλευρά.

Χαμηλά έμεινε το σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο, με τον Μπούσλιε να κάνει το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» περίπου δύο λεπτά πριν το φινάλε, ενώ ο Μυλωνάκης στα 20” ισοφάρισε.

Στις αρχές της δεύτερης περιόδου, ο Καπότσης έδωσε προβάδισμα στον Νοβ (2-1), με τον Ολυμπιακό να απαντάει με σερί τριών τερμάτων για το 4-2. Στα 14” πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μυλωνάκης έκανε το 4-3.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ζερδεβάς κατέβασε ρολά, με τον Φουντούλη να διευρύνει ξανά το προβάδισμα του Ολυμπιακό (5-3) στα μέσα της περιόδου και αμέσως μετά ο Φιλίποβιτς έκανε το 6-3. Το σκορ της τρίτης περιόδου (7-3) συμπλήρωσε ο Μπούσλιε.
Το επιθετικό σερί του Ολυμπιακού σταμάτησε ο Καπότσης πέντε λεπτά πριν το τέλος, ενώ στα έντεκα δευτερόλεπτα ο Φουντούλης διαμόρφωσε το τελικό 8-5.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 0-3, 2-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ