aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλο: 13η και φαρμακερή!

Πόλο: 13η και φαρμακερή!

Μεγάλο παιγνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 13:15 στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λευκωσίας, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς, στο πλαίσιο της 13ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο. Παιγνίδι στο οποίο θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής, μετά την απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής να κατακυρώσει τον διακοπέντα αγώνα (στην 9η αγωνιστική) ΑΠΟΕΛ – Ναυτικού Ομίλου Λευκωσίας -ένεκα ανασφάλειας που δήλωσε ότι ένιωθε ο διαιτητής, από τους οπαδούς της Λευκωσίας-, υπέρ των γαλαζοκίτρινων.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο αυριανός αγώνας αποκτά τεράστια σημασία καθώς ο ΑΠΟΕΛ έπιασε την Μέσα Γειτονιά στην πρώτη θέση, έχοντας όμως αγώνα παραπάνω, αφού στην 14η και τελευταία αγωνιστική έχει το ρεπό του! Με δεδομένο, ότι στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς πήρε το ντέρμπι με 15-10, ο ΑΠΟΕΛ αύριο θα χρειαστεί νίκη με περισσότερα από πέντε γκολ διαφορά, για να μπορέσει να πανηγυρίσει αυτός την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η αποστολή των γαλαζοκίτρινων είναι μεν δύσκολη, όχι όμως ακατόρθωτη. Από την άλλη η Μέσα Γειτονιά αισιοδοξεί πως μπορεί να πάρει τη νίκη μέσα στο άντρο του αντιπάλου της και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μιαν αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Διαιτητές του αγώνα για τον τίτλο θα είναι ο διεθνής με μεγάλες και πολλές εμπειρίες Ελλαδίτης ρεφ, Σπυρίδων Αχλαδιώτης και ο Χρίστος Κουππάνος.

Τυπικής διαδικασίας είναι άλλοι δύο αγώνες της αγωνιστικής με τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας να υποδέχεται σήμερα τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας (17:15, διαιτητές: Αχλαδιώτης, Αλκιβιάδης), ενώ αύριο θα γίνει το παιγνίδι μεταξύ του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού και του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου (14:15, διαιτητές: Αλκιβιάδης, Καλλής).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ 10 30
2. ΑΠΟΕΛ 11 30
3. Ν.Ο.ΠΑΦΟΥ 11 21
4. Ν.Ο.ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 10 12
5. Ν.Ο.ΑΜΜΠΧΩΣΤΟΥ 10 4
6. Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ 10 7
7. Ν.Ο.ΛΕΜΕΣΟΥ 10 3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ