aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠοδηλασία: Συνεχίζει την προετοιμασία η Χριστοφόρου ενόψει Ρίο

Ποδηλασία: Συνεχίζει την προετοιμασία η Χριστοφόρου ενόψει Ρίο

Στην κεντρική Ευρώπη συνεχίζει την προετοιμασία της η Άντρη Χριστοφόρου, ενόψει της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο τον προσεχή Αύγουστο, στο αγώνισμα της ποδηλασίας δρόμου.

Η 24χρονη ποδηλάτης μετείχε τις προηγούμενες ημέρες στον αγώνα Tour de Feminin που έγινε στην Τσεχία, καταλαμβάνοντας την 23η θέση μεταξύ 186 αθλητριών. Η Άντρη θα μεταβεί απευθείας στο Βέλγιο, όπου στις 15-17 Ιουλίου θα συμμετάσχει στον αγώνα BeNeLadies Tour.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την επίδοσή μου. Συμμετείχαν πολλές εθνικές και επαγγελματικές ομάδες. Για μένα ήταν λίγο δύσκολο να σταθώ σ’ ένα γκρουπ 180 αθλητριών, όμως ένιωθα δυνατή στη διάρκεια του αγώνα, τα κατάφερα και είμαι χαρούμενη. Το βασικό που χρειάζομαι τώρα είναι η εμπειρία», ανέφερε η Άντρη.

Στο Tour de Feminin των 394.5χλμ στην Τσεχία η αθλήτριά μας έλαβε μέρος με τον ολλανδικό σύλλογο Nicheliving. Μετείχαν, μεταξύ άλλων, οι εθνικές ομάδες των ΗΠΑ, της Ρωσίας και σπουδαίες αθλήτριες από την Ευρώπη και την Αυστραλία. Στον προσεχή αγώνα, που περνά και από την Ολλανδία, θα τρέξει με τα χρώματα της ιταλικής επαγγελματικής ομάδας Servetto Footon. Στον χώρο της ποδηλασίας κάθε αθλητής μπορεί να είναι εγγεγραμμένος στο δυναμικό ενός συλλόγου σε κάθε χώρα, αλλά μόνο μιας επαγγελματικής ομάδας παγκοσμίως.

«Περιμένουμε κάπως λιγότερες συμμετοχές, γύρω στις 150, όμως θα είναι ψηλότερο το επίπεδο σε σχέση με την Τσεχία», εξηγεί ο Μιχάλης Χατζηιωάννου, προπονητής της Άντρης και συνεχίζει: «Είναι ο προτελευταίος της αγώνας πριν από τους Ολυμπιακούς (σ.σ. θα αγωνιστεί και στο Λονδίνο πριν το Ρίο) και είναι σημαντικό να μετρήσει τις δυνάμεις της και σε διαδρομές χωρίς ανηφόρες, που είναι το δυνατό της σημείο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ