aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠοδηλασία: Μεγάλη επιτυχία η «Ανάβαση Εlite»

Ποδηλασία: Μεγάλη επιτυχία η «Ανάβαση Εlite»

Διεξήχθη την περασμένη Κυριακή ο 8ος αγώνας Κυπέλλου δρόμου ατομικής χρονομέτρησης «Ανάβαση Εlite 2016 – Αγροτουρισμός Καλοπαναγιώτη», σημειώνοντας μάλιστα μεγάλη επιτυχία.

Οι 100 και πλέον ποδηλάτες/τριες, αλλά και οι δεκάδες φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη διαδρομή που ξεκινούσε από το κέντρο «Πανόραμα» και περνώντας μέσα από μια πευκόφυτη περιοχή κατέληγε στο χωριό Καλοπαναγιώτη με τερματισμό το παλιό σχολείο.

Άπαντες κατέβαλλαν υπερβάλλοντα ζήλο κατά τη διάρκεια της ανηφορικής διαδρομής μήκους περίπου 9 χιλιομέτρων, προσπαθώντας να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους, αλλά και να κερδίσουν το ειδικό έπαθλο που θα δινόταν στον ταχύτερο αθλητή ανεξαρτήτως κατηγορίας ύψους 150 ευρώ.

Νικητής του αγώνα ήταν τελικά ο αθλητής της Elite Cycling Team Ανδρέας Μιλτιάδης, ο οποίος κατάφερε να ολοκληρώσει την ανάβαση με χρόνο 19:14.02 λεπτά.

Ο αγώνας δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με επιτυχία χωρίς τη βοήθεια και στήριξη των φίλων και αθλητών της ΕΛΙΤ, των χορηγών, των εθελοντών από την κοινότητα του Καλοπαναγιώτη και του κοινοτάρχη κ. Παπαδούρη, που αγκάλιασαν με θέρμη τον ποδηλατικό αγώνα.

Επόμενη αγωνιστή υποχρέωση των ποδηλατών είναι την ερχομένη με την καθιερωμένη από το 1980 ανάβαση Τροόδους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ