Ποδηλασία: Δύο μετάλλια η Κύπρος

Με δύο μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε στη Κύπρο η αποστολή της εθνικής μας ομάδας ποδηλασίας από τους Βαλκανικούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας που έγιναν στη Σερβία. Αργυρό μετάλλιο εξασφάλισε η Κάλια Λαζάρου στις κορασίδες και χάλκινο μετάλλιο πήρε η Ελένη Αντρέου στις νεάνιδες.

Μέσα από δυσκολίες και με πολύ μεγάλο συναγωνισμό στις κατηγορίες τους, εκτός μεταλλίων έμειναν οι Πέτρος Προκοπίδης, Χρήστος Φιλόκυπρου και Αλέξανδρος Σεργίου, οι οποίοι έδωσαν δυναμικά το παρών τους με πολύ καλή εμφάνιση. Την αποστολή καθοδηγούσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Ταμουρίδης, με την πολύ σημαντική υποστήριξη του εφόρου εθνικών ομάδων της ΚΟΠΟ, Νίκου Μιλτιάδους.

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια που ανέβασαν ψηλά την Κύπρο μας, αλλά και σε όλα τα παιδιά της αποστολής της εθνικής μας ομάδας», ήταν το μήνυμα που έστειλε με ανακοίνωσή της η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Επιτυχημένο σεμινάριο

Με στόχο την καθιέρωση των σεμιναρίων ορεινής ποδηλασίας σε ετήσια βάση, έκλεισε το σεμινάριο τεχνικής κατάρτισης ορεινής ποδηλασίας που διοργάνωσε η ΚΟΠΟ με τον εκπαιδευτή και expert tutor, Τζέιμς Σκοτ. Όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ιδιαίτερη ευχαρίστηση τους μέσα από τη συνολική έκβαση του σεμιναρίου, το οποίο, κατά κοινή ομολογία, ήταν πολύ σημαντικό και βοηθητικό για την προπονητική αλλά και για την ανάπτυξη της ορεινής ποδηλασίας στην Κύπρο.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ