aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΑΠ: Όλα έτοιμα για πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ

ΠΟΑΠ: Όλα έτοιμα για πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η ΠΟΑΠ διοργανώνει το πρωτάθλημα ακαδημιών «Φούρνοι Ζορπάς», το οποίο έχει εδραιωθεί στη συνείδηση του κόσμου. Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σεζόν, η ομοσπονδία παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στον πολυχώρο Φάρμα. Ο πρόεδρος Κώστας Ευθυμιάδης στην ομιλία του τόνισε ότι πρόκειται για το πιο ποιοτικό παιδικό πρωτάθλημα στη συνείδηση του κόσμου που έχει σαν πρωταγωνιστή το παιδί και μόνο.

«Η φιλοσοφία της ΠΟΑΠ έχει φέρει αποτελέσματα και χρόνο με το χρόνο τα πρωταθλήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίας από 6 μέχρι 14 ετών διεξάγονται μέσα στο πνεύμα της αθλητοπρέπειας και του ευ αγωνίζεσθαι, όπου πρώτο μέλημα της Ομοσπονδίας μέσω των καινοτόμων κανονισμών που θεσπίζουν τα πρωταθλήματα μας είναι τα παιδιά να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν και να φεύγουν από τα γήπεδα ικανοποιημένα από την προσπάθεια που κατέβαλαν, είτε κερδίσουν-είτε χάσουν, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΟΑΠ Κώστας Ευθυμιάδης.

Ο κ. Ευθυμιάδης ευχαρίστησε θερμά τον Μέγα χορηγό, τους Φούρνους Ζορπά, τον χρυσό χορηγό την Ελληνική Ιδιωτική Σχολή Φόρουμ, όπως επίσης τις εταιρείες Ζωτιάδης εισαγωγείς των ποτών Green Time, Iced Tea και του καφέ Mr Brown, την Uhlsport για τις μπάλες του πρωταθλήματος, τα βιβλιοπωλεία Πάργα, το Nicosia University και όσους άλλους συνεισφέρουν στις δραστηριότητες της ΠΟΑΠ.

Το πρωτάθλημα Φούρνοι Ζορπάς θα διοργανωθεί φέτος τόσο στη Λευκωσία με τη συμμετοχή 195 ομάδων και στην Λεμεσό με άλλες 65 ηλικιακής κατηγορίας 2010 μέχρι 2002 σε δυο ομίλους, το Premiership και το Championship. Το πρωτάθλημα Φούρνοι Ζορπάς έχει ήδη ξεκινήσει στην ηλικιακή κατηγορία 2004 από τις 15 Οκτωβρίου όπου φέτος πιλοτικά διοργανώνεται για την συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία συμμετοχή 11 εναντίον 11.

Τα υπόλοιπα πρωταθλήματα των άλλων ηλικιών αρχίζουν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου. Προπομπός του πρωταθλήματος 2016-2017 όπως κάθε χρόνο είναι το Φόρουμ Σούπερ Καπ, το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ιδιωτικής Σχολής Φόρουμ που εδρεύει στην περιοχή Νήσου.

Θα αρχίσει στις 8:30 και συμμετέχουν 12 ομάδες της ηλικιακής κατηγορίας 2005. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν με το σύστημα νοκ άουτ και ο Μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 12:00 το μεσημέρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ