aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠήρε το ντέρμπι ο Παρνασσός, συνέχισε με διπλό το Ευρωπαϊκό

Πήρε το ντέρμπι ο Παρνασσός, συνέχισε με διπλό το Ευρωπαϊκό

Σπουδαίο παιχνίδι επεφύλασσε η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας Ανδρών στο κλειστό του Παρνασσού, με την ομάδα του Στροβόλου να παίρνει στο τέλος τη νίκη κερδίζοντας δύσκολα τον ΑΠΟΕΛ/ΣΠΕΣ με 27-25.

Ο Παρνασσός βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο αφού ήθελε νίκη για να μπορέσει να συνεχίσει να ελπίζει στον τίτλο. Κόντρα στον μαχητικό και ιδιαίτερα ανεβασμένο ΑΠΟΕΛ/ΣΠΕΣ η ομάδα του Στροβόλου αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες ωστόσο κατάφερε να πάρει τελικά το ζητούμενο. Αν και ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 16-10, οι γαλαζοκίτρινοι με εξαιρετική εμφάνιση στο β’ μέρος έκαναν την ανατροπή όμως πιο ψύχραιμη στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα του Στροβόλου πήρε τη νίκη με το 27-25.

Εξαιρετική κίνηση όμως η οποία καταγράφηκε, η αφιέρωση του αγώνα στα άτομα με αυτισμό, τα οποία συνόδευσαν τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί τους στέλλοντας το μήνυμα πως ο αθλητισμός ξέρει να στηρίζει τους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής με το διπλό έφυγε από την Λεμεσό το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου που κέρδισε άνετα την ΕΝ Αγίου Αθανασίου με 38-20 και διατήρησε την διαφορά των 3 βαθμών τον Παρνασσό. Τέλος μεγάλη νίκη επί του ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς πέτυχε ο Προοδευτικός Πάφου που επικράτησε εκτός με 23-17 και σφράγισε σε μεγάλο βαθμό την 4η θέση στον πίνακα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 20-38

Παρνασσός Στρ. – ΑΠΟΕΛ/ΣΠΕΣ 27-25

Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς – Προοδευτικός Πάφου 17-23

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ