aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠήρε το μετάλλιο και μίλησε στον Active!

Πήρε το μετάλλιο και μίλησε στον Active!

Ο Δημήτρης Μινασίδης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο επολέ-ζετέ της κατηγορίας των -62κ., σηκώνοντας 157 κιλά. O Μινασίδης πάλεψε ηρωικά για να πάρει τη δεύτερη θέση και την τέταρτη θέση overall στην κατηγορία των 62kg με 283kg total. Ο Μηνασίδης πανηγύρισε με την κυπριακή σημαία στους ώμους, δίπλα από τους Τούρκους νικητές.

Το Active 107.4, 102.5 και η εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Κωνσταντίνου επικοινώνησε με τον Μινασίδη που βρίσκεται στην Κροατία αυτή τη στιγμή. Αξίζει να αναφερθεί πως αυτό είναι το 8ο ευρωπαϊκό μετάλλιο για τον Δημήτρη.

Αναλυτικά: «Στο αρασέ δεν πήγε όπως το περιμέναμε. Αντιμετωπίζαμε κάποιους τραυματισμούς, μας πίεζε και ο χρόνος στην τρίτη προσπάθεια. Ο Αλέκος Αμανατίδης πάντα ήταν δίπλα μου και μόλις με υπενθύμισε πως ήρθαμε να πάρουμε την πρόκριση στους Κοινοπολιτειακούς και μου έδωσε μία μεγάλη δύναμη για να τελειώσω το αρασέ με επιτυχία. Είμαι στη δεύτερη θέση, όμως μέχρι τους Κοινοπολιτειακούς να προετοιμαστούμε καλύτερα και να πάρουμε το χρυσό όπως το 2014».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ