aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠήραν το ντέρμπι τα Λατσιά, εύκολα η Αραδίππου

Πήραν το ντέρμπι τα Λατσιά, εύκολα η Αραδίππου

Μεγάλο παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Αθηένου, εκεί όπου η τοπική ομάδα φιλοξένησε τα Λατσιά για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γυναικών.

Οι φιλοξενούμενες με φόρα από τη νικηφόρα πρεμιέρα και με αγωνιστικό ρυθμό, καθώς οι αντίπαλες έδιναν το πρώτο τους παιχνίδι, μπήκαν δυνατά και ήταν καλύτερες στο 1ο ημίχρονο. Είχαν τον απόλυτο έλεγχο, έπαιξαν καλή άμυνα και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 08-12.

Στο 2ο ημίχρονο είδαμε εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η ομάδα της Αθηένου ανέβηκε πάρα πολύ και σε συνδυασμό των δυνατοτήτων της, μετέτρεψε το παιχνίδι σε πραγματικό ντέρμπι. Ωστόσο τα Λατσιά κράτησαν έστω και δύσκολα το προβάδισμα και πήραν τη νίκη με 21-22.

Η Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν η κορυφαία των Λατσιών, αφού πέτυχε 9 γκολ, ενώ ακολούθησαν η Antzela Dimitrievic με 6 και η Βάσω Ιωάννου με 4. Για την Αθηένου ξεχώρισε η Μάγδα Παπά που σημείωσε 8 τέρματα, η Ελένη Γαστρινάκη 4 και η Παναγιώτα Φιάκκου 3.

Εύκολα η Αραδίππου

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι ο Α.Ο Αραδίππου κέρδισε εύκολα τον Προοδευτικό Πάφου με 25-12 και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Η γηπεδούχος ομάδα ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος καλύτερη και επικράτησε με νταμπλ σκορ. Στο ημίχρονο προηγήθηκε με 12-5 και παρά το σημαντικό προβάδισμα, συνέχισε με την ίδια σοβαρότητα και επικράτησε με 25-12.

Οχτώ παίχτριες σκόραραν για τον Α.Ο Αραδίππου, με την Άντρια Αντωνίου να σημειώνει 9 γκολ, η Μαργαρίτα Ευθυμίου 5 και Μιράντα Ευαγγέλου 4. Για την φιλοξενούμενη ομάδα που επίσης είχε οχτώ διαφορετικές σκόρερ, η Μαρίνα Μόρφου πέτυχε 3 γκολ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Ε.Ν. Αθηένου-Α.Σ. Λατσιά 21-22

Α.Ο. Αραδίππου-Προοδευτικός Πάφου 25-12

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ