aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠινγκ Πονγκ: Τέσσερις συγκάτοικοι στην κορυφή

Πινγκ Πονγκ: Τέσσερις συγκάτοικοι στην κορυφή

Μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση, τέσσερις ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εύκολη αποστολή είχε ο Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου στη Λακατάμια όπου επικράτησε του τοπικού Ονήσιλου με 3-1 χάρη στις δύο νίκες του Μ. Γιάγκου και μία του Γ. Γιάγκου. Τη νίκη του Ονήσιλου σημείωσε ο Πλουτάρχου.

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η ΕΘΑ κέρδισε το Κ.Ν. Ακρόπολης στο «Ελευθερία» με 3-1.Τις νίκες της ομάδας της Έγκωμης πέτυχαν από μια οι Α. Τσίσσιος, Χ. Τσίσσιος και Χριστόνωφ. Τη νίκη του Κ.Ν. Ακρόπολης σημείωσε ο Ηλία. Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες ο Παρνασσός επιβλήθηκε του Ευαγόρα Λακατάμιας με 3-1.Τις νίκες του Παρνασσού πέτυχαν οι δύο ο Σεραφίμωβ και μια ο Γερούδης, ενώ για τον Ευαγόρα κέρδισε ο Γεωργίου.

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ (φωτογραφία) στην έδρα του, πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο του ΠΑΟΚ Κυθραίας με 3-0, μετά από νίκες των Σπέλπας, Γρηγορίου και Ηλία. Μετά από δυο νίκες του Αλεξανδρόπουλου και μια του Κροσχίλιν ο Λένας Λεμεσού κέρδισε το Α.Σ. Πολεμίδια με 3-1 στα Ασκητήρια της Ομοσπονδίας στο «Σπύρος Κυπριανού». Τη νίκη των Πολεμιδιών σημείωσε ο Σάββα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ