aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠινγκ Πονγκ: Πρωταθλητής Β' Κατηγοριας ο Παρνασσός

Πινγκ Πονγκ: Πρωταθλητής Β’ Κατηγοριας ο Παρνασσός

Με πρωταθλήτρια την ομάδα του Παρνασσού τέλειωσε το Παγκύπριο Διασωματειακό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Ανδρών 2016/2017 στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Ο Παρνασσός κατάφερε να κερδίσει και τους δυο αντιπάλους του, ΠΑΟΚ Κυθραίας και Λένα Λεμεσού, στη διαδικασία των play offs συμπληρώνοντας τέσσερις νίκες και χωρίς να δεχτεί ήττα. Η ομάδα του Στροβόλου κατά την διάρκεια των αγώνων χρησιμοποίησε τους αθλητές Σεραφίμωβ, Κούντσιεφ, Ξυδά και Ζωγράφο.

Θρίλερ για την κατάκτηση της προνομιούχας δεύτερης θέσης αφού  ΠΑΟΚ Κυθραίας και Λένας Λεμεσού πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο παιγνίδι  με νικητή τον ΠΑΟΚ με τέσσερις νίκες έναντι τρεις της ομάδας της Λεμεσού. Ο Παρνασσός και ΠΑΟΚ Κυθραίας θα αγωνίζονται στην Α’ Κατηγορία την περίοδο 2017-2018.

Στον όμιλο της διαβάθμισης ο ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου στη διαδικασία των play out επικράτησε των ομάδων της ΠΑΕΚ Κολοσσίου και Αστέρα Μέσα Γειτονιάς με 4-0 και  4-1 αντίστοιχα και παρέμεινε στην Β΄ Κατηγορία. ΠΑΕΚ Κολοσσίου και Αστέρας Μέσα Γειτονιάς υποβιβάστηκαν στην Γ’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ