aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠινγκ Πονγκ: Πρωταθλητής ο Μαυρομμάτης

Πινγκ Πονγκ: Πρωταθλητής ο Μαυρομμάτης

Πανάξιος νταμπλούχος ο Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου, αφού μετά την κατάκτηση του κυπέλλου πανηγύρισε και την κατάκτηση του Παγκύπριου Διασωματειακού Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας ανδρών στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ ο Μαυρομμάτης κέρδισε εκτός έδρας την Goodgate ΕΘΑ με 3-1. Η συνάντηση άρχισε με τον αγώνα του Μάριου Γιάγκου (Μαυρομμάτης) και του Χρίστου Χριστόνωφ (Goodgate ΕΘΑ) με νικητή τον Μάριο με 3-0.

Στη δεύτερη αναμέτρηση ο Βασίλης Βασιλείου της Goodgate ΕΘΑ επιβλήθηκε του Χρίστου Γιάγκου με 3-0. Ακολούθως ο Γιάγκος Γιάγκου του Μαυρομμάτη επικράτησε του Χαράλαμπου Τσίσσιου της Goodgate ΕΘΑ με 3-0.

Ο επόμενος αγώνας ήταν μεταξύ των αθλητών Μάριου Γιάγκου και Βασίλη Βασιλείου. Ο αθλητής του Μαυρομμάτη κέρδισε με 3-0 και ταυτόχρονα χάρισε στην ομάδα του τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Η ομάδα του  Μαυρομμάτη Αγίου Παύλου μετά την πιο πάνω επιτυχία του επί της Goodgate ΕΘΑ έχει συμπληρώσει τέσσερις νίκες έναντι μίας της ομάδας της Έγκωμης.

O ΠΑΟΚ Κυθραίας κατέλαβε την ένατη θέση και η ΠΑΕΚ Κολοσσίου Σωκράτης την 10η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και την περίοδο 2016-2017 θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ