aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠινγκ-Πονγκ: Οι νικητές των τεσσάρων κατηγοριών

Πινγκ-Πονγκ: Οι νικητές των τεσσάρων κατηγοριών

Με τη συμμετοχή 109 μαθητών και μαθητριών Γυμνασίων και Λυκείων διεξήχθησαν στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» οι Παγκύπριοι σχολικοί αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με την Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Οι αγώνες διεξήχθηκαν σε τέσσερις κατηγορίες και το επίπεδο στις περισσότερες αναμετρήσεις ήταν υψηλό και ικανοποίησε τους φίλους του αθλήματος που τους παρακολούθησαν. Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές των επάθλων από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Ανδρέα Γεωργίου.

Νικητής στα Γυμνάσια αρρένων αναδείχθηκε ο Αντρέας Τσίσσιος (Γυμνάσιο Μακεδονίτισσας), στα Γυμνάσια θηλέων επικράτησε η Φωτεινή Μελετιέ (Γυμνάσιο Εγκωμης Κυριάκου Νεοκλέους), στα Λύκεια αρρένων πρώτευσε ο Στυλιανός Γεωργίου (Λύκειο Κύκκου Β΄) και στα Λύκεια θηλέων η Κωνσταντίνα Μελετιέ (Λύκειο Κύκκου Β).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ