aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠινγκ Πονγκ: Μελετίε και Ηλία σε προπονητικό κάμπινγκ

Πινγκ Πονγκ: Μελετίε και Ηλία σε προπονητικό κάμπινγκ

Αναχωρούν τη Δευτέρα (17.4.2017) για το Λουξεμβούργο οι νεαροί  αθλητές  της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Φωτεινή Μελετιέ και Σιαρπέλ Ηλία μαζί με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Adrian Simion για να συμμετάσχουν σε προπονητικό κάμπινγκ που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Το κάμπινγκ θα διεξαχθεί από τις 17-24 Απριλίου 2017. Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα είναι κάτω από την καθοδήγηση του  υπεύθυνου  προπονητή  του κάμπινγκ Martin Ostermann από το Λουξεμβούργο. Το πρόγραμμα του κάμπινγκ περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις για βελτίωση της τεχνικής και τακτικής των νεαρών αθλητών και βελτίωση της  φυσικής τους κατάστασης. Επίσης θα διεξαχθεί και τουρνουά μεταξύ των αθλητών.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης διοργανώνει το πιο πάνω προπονητικό κάμπινγκ  με στόχο την στήριξη των νεαρών αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης που υπάρχουν στις ευρωπαϊκές χώρες. Η Παγκύπρια Ομοσπονδία προσπαθεί πάντα να συμμετάσχει σε τέτοια κάμπινγκ και να δίνει ευκαιρίες στους αθλητές της  να προπονηθούν με ψηλού επιπέδου αθλητές από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ