aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠινγκ Πονγκ: Η τελετή βράβευσης

Πινγκ Πονγκ: Η τελετή βράβευσης

Πραγματοποιήθηκε χθες από την Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης η τελετή βραβεύσεων. Η τελετή έγινε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων στο κτήριο της Διοίκησης της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Δημήτρης Λεοντής, ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας, ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης, το Μέλος της ΚΟΕ, Γιώτης Ιωαννιδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Τεθωρακισμένων, Κωνσταντίνος Κτωρίδης, αθλητές, εκπρόσωποι Σωματείων, διαιτητές, προπονητές και φίλοι του αθλήματος.

Η βραδιά ξεκίνησε με την απονομή τιμητικού διπλώματος στον Επίτιμο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Αντρέα Σταύρου για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στην Κυπριακή Επιτραπέζια Αντισφαίριση. O Αντρέας Σταύρου ανακηρύχθηκε Επίτιμος Πρόεδρος με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στις 27/7/2017. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ανδρέας Γεωργίου. Ο Αντρέας Σταύρου στην ομιλία του αναφέρθηκε σε πολλά γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν σχετικά με το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Βραβεύτηκαν με τιμητικά διπλώματα παλιοί παράγοντες και αθλητές για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφεραν στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ως ακολούθως: Τζέρυ Καπάπε, Στέλιος Ηρακλέους, Φοίβος Χρίστου, Σταύρος Λούρας, Μαίρη Μιχαηλίδου, Αντρέας Στροβολίδης, Μίκης Ηρακλέους, Κάτια Παντζιαρά, Νίκος Σοφοκλέους και Γιώργος Δρουσιωτης.

Επίσης απονεμήθηκε τιμητικό δίπλωμα στην Γεωργία Νεοφύτου για την συμμετοχή των τριών αγοριών της στην Εθνική ομάδα. Η ΠΟΕΠΑ βράβευσε τους Σταύρο Σταύρου, Σπύρο Σπύρου και Σωκράτη Χριστοδούλου για την συμμετοχή τους στην Παραολυμπιακή Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις απονομές διπλωμάτων στους διεθνείς διαιτητές και επάθλων και χορηγιών στα Σωματεία.

Κατά τη διάρκεια των απονομών  δόθηκε το έπαθλο Μιχαλάκη Ζαμπά στους Έφηβους πρωταθλητές Χριστόφορο Ευσταθίου και Τζόζεφ Ηλία από τις αδελφές του ήρωα Χρύσω και Πίτσα Ζαμπά και από τον Κωνσταντίνο Κτωρίδη . Το έπαθλο Μιχαλάκη Ζαμπά είναι προσφορά του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Τεθωρακισμένων. Ο Μιχαλάκης Ζαμπά ήταν Ανθυπίλαρχος και πρωταθλητής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και έπεσε μαχόμενος κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής το 1974.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ