aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠινγκ Πονγκ: Η παράδοση των τίτλων συνεχίζεται

Πινγκ Πονγκ: Η παράδοση των τίτλων συνεχίζεται

Την κατάκτηση του Παγκύπριου Διασωματειακού Πρωταθλήματος Παίδων πανηγυρίζει ο Ευαγόρας Λακατάμιας στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Οι κορασίδες για την αντίστοιχη διοργάνωση κατέκτησαν τη δεύτερη θέση.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στα ασκητήρια της ομοσπονδίας στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης», με τη συμμετοχή 17 ομάδων στους παίδες και 7 στις κορασίδες. Ο Ευαγόρας Λακατάμιας αναδείχθηκε πρωταθλητής παίδων κερδίζοντας στον τελικό το Κ.Ν.Ακρόπολης με 3-1. Στην αναμέτρηση για την 3η-4η θέση νικητής το Α.Σ. Πολεμιδιών με 3-1 επί της Goodgate ΕΘΑ.

Στις κορασίδες η ομάδα του Ονήσιλου πήγε μέχρι και τον τελικό χωρίς να δεχτεί καμία ήττα. Ωστόσο στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο Κ.Ν. Ακρόπολης δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Στον αγώνα για την 3η-4η θέση νικήτρια η ομάδα του Α.Σ. Πολεμίδια με 3-1 επί του Άρη Λεμεσού.

Οι αθλητές του Ευαγόρα που αγωνίστηκαν ήταν οι ακόλουθοι: Χρίστος Χρυσοστόμου, Στυλιανός Γεωργίου, Χαράλαμπος Σιάμισιης, Ανδρέας Σιάμισιης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ