aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠινγκ Πονγκ (B’ Κατηγορία): Ασταμάτητος ο Παρνασσός Στροβόλου

Πινγκ Πονγκ (B’ Κατηγορία): Ασταμάτητος ο Παρνασσός Στροβόλου

Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας ανδρών επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Παρνασσός Στροβόλου ο οποίος είναι ασταμάτητος και οδηγεί σταθερά την φετινή κούρσα. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του παγκύπριου διασωματειακού πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας ανδρών επιτραπέζιας αντισφαίρισης 2016-17 διεξήχθησαν οι ακόλουθες τέσσερις  αναμετρήσεις.

Χωρίς δυσκολίες ο Παρνασσός Στροβόλου (φωτογραφία)  επικράτησε του Αστέρα Μέσα Γειτονιάς με 3-0 χάρις στις νίκες των Μ. Κούντσιεφ, Ο. Σεραφίμωβ και Χ. Ξυδά.

Ο δεύτερος στην βαθμολογία ΠΑΟΚ Κυθραίας με δυο νίκες του Α. Χριστόνωφ και μια Α. Αργυρού πήρε το ροζ φύλλο αγώνα επί του Α.Ο.Σ. Τράπεζας Κύπρου με 3-1 εκτός έδρας. Για την ομάδα της Τράπεζας Κύπρου κέρδισε ο Κ. Τσίσσιος.

Δυνατή αναμέτρηση μεταξύ Λένα Λεμεσού και ΠΑΕΚ Κολοσσίου με την ομάδα του Λένα να παίρνει το δίποντο με 3-2. Τις νίκες του Λένα πέτυχαν δύο ο Ν. Νικολαΐδης και μία ο Α. Ιωαννίδης ενώ για την ομάδα του Κολοσσιού κέρδισαν οι Ρ. Κουλουντή και Α. Αθηνάκης.

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ελληνισμός στην Αλάμπρα επί του ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου με 3-1. Το 3-1 διαμορφώθηκε μετά από δύο νίκες του Μ. Κωνσταντίνου και μια του Κ. Πέτρου. Την νίκη του ΑΠΟΠ σημείωσε ο Δ. Μιχαηλίδης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

1. Παρνασσός Στροβόλου 16
2. ΠΑΟΚ Κυθραίας 15
3. ΑΟΣ Τράπεζας Κύπρου 14
4. ΛΕΝΑΣ Λεμεσού 13
5. Ελληνισμός Αλάμπρας 11
6. ΕΝ Κυθραίας 10(+5)
7. ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου 10(+1)
8. Αστέρας Μέσα Γειτονιάς 10(-6)
9. ΑΠΕΠ Πελενδρίου 9(+2)
10. ΠΑΕΚ Κολοσσίου 9(-2)

*Ε.Ν. Κυθραίας  και ΑΠΕΠ Πελενδρίου έχουν από 7 αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ