aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠετρολίνα: Μέγας χορηγός του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας για τέταρτη φορά

Πετρολίνα: Μέγας χορηγός του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας για τέταρτη φορά

Για τέταρτη χρονιά, η Πετρολίνα στήριξε ως Μέγας Χορηγός τη διοργάνωση Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 21 Νοεμβρίου 2021, με σημείο εκκίνησης το παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Ο Μαραθώνιος αποτελείτο από ποικίλες διαδρομές για διάφορες αντοχές και αποστάσεις. Η Πετρολίνα, συμμετείχε με τη δική της ομάδα, την Petrolina Energy Team, στη διαδρομή του Εταιρικού Αγώνα Δρόμου 5χλμ, ενώ στο πλαίσιο της χορηγίας της, είχε και το δικό της περίπτερο το οποίο πλαισιωνόταν από τους εθελοντές της εταιρείας.

Πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας συμμετείχαν με ενθουσιασμό στον Μαραθώνιο παρά τη βροχή, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουν διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Φέτος, o Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας στήριξε το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, τους Special Olympics Cyprus, το Ronald McDonald House House Charities (RMHC) και το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου.

Η Πετρολίνα στήριξε το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου, του οποίου η Πετρολίνα είναι διαχρονικός χορηγός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για άλλη μια χρονιά, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, τελούσε υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Κλέλιας Βασιλείου. Αποτελεί, δε, τον Πρώτο Πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου, ενώ έχει αποσπάσει περισσότερα από 40 βραβεία στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Πιστή στα ιδανικά και τις αξίες του αθλητισμού και του εθελοντισμού, η Πετρολίνα διαχρονικά στηρίζει μεγάλες διοργανώσεις, οι οποίες πρωταγωνιστούν στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Κύπρου. Ο Αθλητισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας, μέσα από τον οποίο προβάλλονται αξίες όπως η ομαδικότητα, η πειθαρχία και η αφοσίωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ