aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠεριορισμένος αριθμός θέσεων για τον ιστορικότερο Μαραθώνιο της Κύπρου!

Περιορισμένος αριθμός θέσεων για τον ιστορικότερο Μαραθώνιο της Κύπρου!

Η προθεσμία εγγραφών για τον 22ο Logicom Cyprus Marathon έκλεισε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020. Αν δεν έχετε εγγραφεί ακόμη μην ανησυχείτε! Λόγω διαθεσιμότητας περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι εγγραφές παρατείνονται μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου 2020.

Συγκεκριμένα, στον οικογενειακό και φιλανθρωπικό αγώνα 5χλμ έχουν μείνει περιορισμένες θέσεις λόγω της αυξημένης ζήτησης κυρίως από πλευράς ομαδικών συμμετοχών. Μεταξύ άλλων, στον αγώνα 5χλμ συμμετέχουν αρκετές τοπικές ομάδες από γυμναστήρια, εταιρίες και ξενοδοχεία της Πάφου. Όσον αφορά τους αγώνες του Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου και αγώνα δρόμου 10χλμ οι θέσεις αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου.

Ο 22ος Logicom Cyprus Marathon θα διεξαχθεί την Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 στην Πάφο, με το επίκεντρο της αθλητικής εκδήλωσης να είναι η πλατεία του ιστορικού Μεσαιωνικού Κάστρου. Πάνω από 4.000 συμμετέχοντες από 65 χώρες, αναμένεται να κατακλύσουν την περιοχή του κάστρου, δημιουργώντας μια ηλεκτρική ατμόσφαιρα. Η υψηλή ποιότητα της φετινής εκδήλωσης είναι εγγυημένη εφόσον ο Μαραθώνιος τυγχάνει της υποστήριξης της Logicom και των στρατηγικών συνεργατών DHL και Υφυπουργείου Τουρισμού. Παράλληλα, την εκδήλωση υποστηρίζουν διαχρονικά ο Δήμος Πάφου και η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Πάφου.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.LogicomCyprusMarathon.com.

Για εγγραφές: http://register.cyprusmarathon.com/.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ