aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠέραν των 280 συμμετοχών στην περιοχή του «Μεταλλείου»

Πέραν των 280 συμμετοχών στην περιοχή του «Μεταλλείου»

Με απόλυτη επιτυχία και με ρεκόρ συμμετοχών, ολοκληρώθηκαν και φέτος οι διήμεροι ετήσιοι σκοπευτικοί αγώνες του Κυνηγετικού Συλλόγου «Λάονας» Μαθιάτη, που έχουν καθιερωθεί να διεξάγονται κάθε χρόνο στην περιοχή του «Μεταλλείου» μέσα στο φυσικό περιβάλλον, γεγονός που προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών κυνηγών και σκοπευτών. Φέτος οι συμμετοχές του διημέρου ξεπέρασαν τις 280 στον αγώνα κόμπακ, ενώ οι συμμετοχές στα παιγνίδια «φαν σιουτ» και «πουλ σιουτ» έφτασαν τις 350.

Στην κατηγορία των κυνηγών πρώτευσε ο Γιώργος Κλεάνθους με 45/50 και στην κατηγορία των σκοπευτών ο Ανδρέας Ανδρέου με 49/50 .O Ανδρέας Αγγελή ήταν ο νικητής μεταξύ των κυνηγών μελών του συλλόγου με 41/50 και ο Βαρνάβας Θεοδώρου στους έφηβους με 47/50 και ο Άγγελος Λοΐζου στους βετεράνους με 40/50. Στην κατηγορία των βετεράνων μελών, την 1η θέση πήρε ο Ευτύχιος Ζαχαρία με 36/50, στους έφηβους – μέλη ο νεαρός Μόδεστος Παναγή με 40/50, ενώ στα ψυχαγωγικά παιγνίδια, τέσσερις διαγωνιζόμενοι στο «πουλ σιουτ» και δυο στο «φαν σιουτ» πέτυχαν το απόλυτο 10/10! Στο «πουλ σιουτ» μοιράστηκαν τα τέσσερα έπαθλα οι Ανδρέας Αγγελή, Μόδεστος Παναγή, Μιχάλης Ζαμανής και Ανδρέας Θεοδώρου, ενώ τα δυο έπαθλα του «φαν σιουτ» εξασφάλισαν οι Χαμπής Χαραλάμπους και Χάρης Σωτηρίου.

Η απονομή των επάθλων έγινε σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα της εκκλησίας της κοινότητας, και το παρών τους ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Μαθιάτη, ο ιερέας της εκκλησίας, εκπρόσωποι των χορηγών, κυνηγοί, σκοπευτές και μέλη του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ