aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠένθος στον ελληνικό αθλητισμό: Έφυγε από τη ζωή ο 16χρονος Βασίλης Τόπαλος

Πένθος στον ελληνικό αθλητισμό: Έφυγε από τη ζωή ο 16χρονος Βασίλης Τόπαλος

Ο ελληνικός αθλητισμός πενθεί μετά την απώλεια του Βασίλη Τόπαλου, ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη σε αγώνες σπάρινγκ, άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα (02/01).

Ο 16χρονος αθλητής είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 16/12 και έκτοτε ήταν στην εντατική, χωρίς να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας για το θάνατο του Βασίλη Τόπαλου, στην οποία αναφέρει: «Έφυγε» το Χρυσό παιδί μας, ο χαμογελαστός Βασίλης μας, ο γεννημένος Πρωταθλητής με καρδιά από ατόφιο χρυσάφι. Ανείπωτη θλίψη για την οικογένεια της Ελληνικής Πυγμαχίας… Τα λόγια δεν είναι ικανά να εκφράσουν αυτό που αισθανόμαστε, είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Βασίλη μας άφησες πολύ νωρίς. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και νοσταλγία. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ