aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠαπαχαραλάμπους: «Μου είναι αδιανόητο να χωρίσω τις Ομοσπονδίες»

Παπαχαραλάμπους: «Μου είναι αδιανόητο να χωρίσω τις Ομοσπονδίες»

Νέα επιστολή αυτή τη φορά προς όλες τις Ομοσπονδίες απέστειλε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΕ, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

Αναλυτικά: «Οι εκλογές είναι παρελθόν. Ο αθλητισμός είναι ιδέα διαχρονική. Από την καρδιά μου θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την ωριμότητα που έχετε επιδείξει.

Μου είναι αδιανόητο να χωρίσω τις Ομοσπονδίες σε καλές και κακές σε συνωμότες και μη συνωμότες. Η κάθε Ομοσπονδία άσκησε το δικαίωμα της όπως η ίδια πίστευε και ορθώς έπραξε. Η ανάδειξη προέδρου κρίθηκε στον ένα ψήφο.

Αυτό μας δίνει το δικαίωμα και την ευθύνη να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ανανεώσουμε τις ιδέες τις αξίες για το καλό του αθλητισμού και μόνο. Το θάρρος που έχουμε επιδείξει μας τιμά όλους και τον αθλητισμό.

Η αλλαγή των σαθρών καταστάσεων και δεδομένων, δεν είναι μακριά, παρά τη διαιρετική και επιθετική ομιλία του νέου προέδρου. Εύχομαι σε όλους σας και στις οικογένειες σας καλό καλοκαίρι έχοντας με υγιή  τρόπο στο μυαλό μας την αλλαγή μετά τις θερινές διακοπές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ