aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες: Η Κάλια πήρε σβάρνα τα ρεκόρ

Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες: Η Κάλια πήρε σβάρνα τα ρεκόρ

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε νέες παγκύπριες επιδόσεις πέτυχε η Κάλια Αντωνίου στους Πανελλήνιους Χειμερινούς αγώνες ανδρών και γυναικών που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα (ΟΑΚΑ).

Η πρωταθλήτρια μας που αγωνίζεται με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, πήρε σβάρνα τα ρεκόρ και στον τελικό των 50 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 25.66 όπου κατάκτησε την πρώτη θέση, σημείωσε τις δύο πρώτες παγκύπριες επιδόσεις στις κατηγορίες νεανίδων και γυναικών. Στα 4Χ100μ. ελεύθερο όπου κολύμπησε πρώτη με χρόνο 56.67 πέτυχε νέα παγκύπρια επίδοση νεανίδων, με την ομάδα του ΠΑΟΚ να κατακτά την 2η θέση.

Στα  4Χ200μ. ελεύθερο όπου κολύμπησε πάλι πρώτη με χρόνο 2.04.68 σημείωσε νέο ρεκόρ στην κατηγορία νεανίδων, με την ομάδα του ΠΑΟΚ να τερματίζει και πάλι στην 2η θέση. Στον τελικό των 100 μέτρα ελεύθερο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 56.34, χρόνος ο οποίος αποτελεί ΝΠΕ στην κατηγορία νεανίδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ