aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠαγκύπριος αγώνας ορεινής ποδηλασίας «Lythrodontas MTN Challenge»

Παγκύπριος αγώνας ορεινής ποδηλασίας «Lythrodontas MTN Challenge»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Λυθροδόντα ο αγώνας κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας «LYTHRODONTAS MTB CHALLENGE» τον οποίο διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» με την στήριξη και τη φιλοξενία  του κοινοτικού συμβουλίου Λυθροδόντα.

Στον αγώνα, ο οποίος αποτελούσε και τον αγώνα πρωταθλήματος ανδρών, έλαβαν μέρος  αθλητές και αθλήτριες όλων των επίσημων κατηγοριών της κυπριακής ομοσπονδίας ποδηλασίας. Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε μια απαιτητική κυκλική πίστα 4.5 χιλιομέτρων η οποία περνούσε μέσα από τις ομορφιές που προσφέρει το μαγευτικό δάσος του Λυδροδόντα.

Πρωταθλητής Κύπρου στην κατηγορία ανδρών αναδείχθηκε ο Χρήστος Φιλοκύπρου του «Αγίου Μνάσωνα», ενώ πρώτη θέση στους εφήβους πήρε ο Χριστόδουλος Άχχας του ΠΟΛ , και πρώτη θέση στις νεάνιδες πήρε η Κωνσταντίνα Γεωργίου της Αεκ Ιδαλίου. Ο Πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας ποδηλασίας κ.Γεωργίου  αφού χαιρέτισε τους αθλητές, τα σωματεία και τους παρευρισκόμενους , ευχαρίστησε τον ποδηλατικό όμιλο «Άγιος Μνάσων» για την εξαιρετική διοργάνωση που προσέφερε στην ποδηλασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ