aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠαγκύπριο ρεκόρ από τον Αθηνάκη

Παγκύπριο ρεκόρ από τον Αθηνάκη

Νέο παγκύπριο ρεκόρ στο άθλημα των φιγουρών στις κατηγορίες αγοριών U12 και U14 πέτυχε ο Ιωάννης Αθηνάκης. Κατά τη διάρκεια διεθνούς αγώνα θαλάσσιου σκι (Melice Water Ski Cup 2018), ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Τσεχία, ο αθλητής μας κατέλαβε τη 2η θέση, με βαθμολογία 3.040 βαθμούς.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν περίπου 70 αθλητές από 4 διαφορετικές χώρες (Τσεχία, Σλοβακία, Λευκορωσία και Κύπρο). Με την επίδοσή του αυτή, ο Ιωάννης Αθηνάκης κατέρριψε το προηγούμενο παγκύπριο ρεκόρ, το οποίο κατείχε ο ίδιος, με 2.650 βαθμούς. Στην ίδια διοργάνωση ο νεαρός αθλητής κατέλαβε την 1η θέση στο άθλημα του σλάλομ στην κατηγορία αγοριών κάτω των 12, βελτιώνοντας την προσωπική του επίδοση με 2 μπάλες, 14 μέτρα μήκος σχοινί και ταχύτητα σκάφους 52 χλμ/ώρα.

Εν τω μεταξύ, στο αμέσως επόμενο διάστημα, αθλητές της ΚΟΘΑΣΚΙ θα μεταβούν στο εξωτερικό για να λάβουν μέρος σε διάφορες διοργανώσεις. Οι Ανδρέας Κωνσταντίνου, Χάρης Κωνσταντίνου, Στέλιος Κωνσταντίνου, Ιωάννης Αθηνάκης, Κωνσταντίνος Γιωργαλλίδης και Ρούλα Παντελή θα αγωνιστούν στον Όμίλο Παμβώτη στο Κανάλι Ιωαννίνων στην Ελλάδα (27-29 Ιουλίου).

Οι Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Φλωρεντία Λοϊζίδου, Στέλλα Αναστάση και Αρτέμης Κωνσταντίνου θα συμμετάσχουν στους Παγκόσμιους Αγώνες Νέων 2018 στη Σεσένα της Ισπανίας (2-5 Αυγούστου), ενώ στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων 2018, στο Ντίπρο της Ουκρανίας (22-26 Αυγούστου), την Κύπρο θα εκπροσωπήσουν οι Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Γιωργαλλίδης, Φλωρεντία Λοϊζίδου, Στέλλα Αναστάση, Αρτέμης Κωνσταντίνου και Ιωάννης Αθηνάκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ