aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠαγκύπριο πρωτάθλημα ξιφασκίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Παγκύπριο πρωτάθλημα ξιφασκίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου (UCY) θα διεξαχθεί το φετινό Πρωτάθλημα Ξιφασκίας της μεγάλης κατηγορίας. Συγκεκριμένα οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στο αθλητικό κέντρο του Πανεπιστημίου.

Οι αγώνες έχουν αφιερωθεί στην προσπάθεια για υιοθέτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής μακριά από εξαρτήσεις και έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Φοίβου Ζαχαριάδη, συμβούλου επί θεμάτων αθλητισμού του ΠτΔ.

Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες, στους οποίους έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές και από τα 4 σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας. Στην κορυφή της βαθμολογίας  βρίσκεται ο Εμμανουηλίδης με δεύτερο τον Θεοχάρους, ενώ στις γυναίκες η Μαυρικίου με δεύτερη την Κωνσταντίνου.

Στο περιθώριο των αγώνων θα απονεμηθούν τα διπλώματα στους συμμετέχοντες στα επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργάνωσε η Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ακαδημία Αθλητισμού του ΚΟΑ. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί και οι τελικοί των αγωνισμάτων στις 13:00 το μεσημέρι. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες-Ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΞ www.fencing.org.cy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ