aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠαγκύπριο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστική Ανδρών 2019

Παγκύπριο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστική Ανδρών 2019

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής και η Carbo One Limited ενημερώνουν ότι το Παγκύπριο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής θα διεξαχθεί στις 21 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 16.00, στο Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα (Λεωφόρος Δημοκρατίας 2034, Στρόβολος).

Το Παγκύπριο Κύπελλο είναι ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς στον οποίο συμμετέχουν μετά από πρόσκληση, μόνο οι 12 κορυφαίοι αθλητές από τις κατηγορίες Ανδρών και Εφήβων. Ο θεσμός αυτός ξεκίνησε το 1985 και το φετινό είναι το 34ο Παγκύπριο Κύπελλο.

Για τους Μάριο Γεωργίου, Ηλία Γεωργίου και Τομ Νικολάου – μέλη της Κυπριακής Ομάδας Γυμναστικής που «υιοθετήθηκαν» από τον Carbo One μέσω του προγράμματος «Όλοι μαζί στο δρόμο για το Τόκιο υιοθετήστε έναν αθλητή», θα είναι και ο τελευταίος αγώνας πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όπου αυτοί οι αθλητές θα προσπαθήσουν διεκδικήσουν την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν επίσης ο Σωκράτης Πηλλακούρης, ο Νεόφυτος Κυριακού, ο Χρήστος Γεωργίου, ο Σπύρος Σπύρου, ο Γεώργιος Άγγονας, ο Μιχάλης Ησαΐας, ο Μιχάλης Χαρή, ο Κωνσταντίνος Ίτταλος και ο Δημήτρης Θεοδότου.

Οι τρεις πρώτοι νικητές σε κάθε όργανο θα λάβουν μετάλλια και οι 3 πρώτοι νικητές στο Σύνθετο Ατομικό θα λάβουν Κύπελλο. Οι πρώτοι 8 αθλητές στα όργανα καθώς και στο Σύνθετο Ατομικό θα λάβουν διπλώματα. Επιπλέον, η Carbo One πρόκειται να απονείμει ένα ειδικό βραβείο το «Carbo One».

Η Carbo One Limited, ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, υποστηρίζει ενεργά οικολογικά, πολιτιστικά, αθλητικά και φιλανθρωπικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο και αναγνωρίζει σαφώς τη ζωτική σημασία της συμμετοχής σε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ανάπτυξη μιας αρμονικής και υγιούς κοινωνίας στον σύγχρονο κόσμο.

Η Carbo One στοχεύει στη μόνιμη και βιώσιμη ανάπτυξη της κοινότητας. Η εταιρεία δεσμεύεται να υποστηρίξει έργα και δραστηριότητες της τοπικής κοινότητας. Το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης εστιάζεται στην εκπαίδευση, την υγεία, τη νεολαία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Η προστασία του περιβάλλοντος και η φροντίδα των μελλοντικών μας γενεών είναι από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της εταιρείας.

Ο Carbo One ενεργεί ως κύριος χορηγός της Ολυμπιακής Επιτροπής της Κύπρου και είναι ισχυρός υποστηρικτής του προγράμματος χορηγίας “«Όλοι μαζί στο δρόμο για το Τόκιο υιοθετήστε έναν αθλητή». Η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής καλλιεργεί τα αθλήματα της Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών, της Ενόργανης Γυμναστικής Γυναικών και τη Ρυθμική Γυμναστική.

Οι Επαρχιακές Επιτροπές/Σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής προπονούν πάνω από 3000 παιδιά σε όλη τη χώρα. Σημειώστε την ημερομηνία διεξαγωγής του Παγκύπριου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών και στηρίξτε αυτό το υπέροχο άθλημα!

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ / ΚΛΗΡΩΣΗ

ΚΡΙΚΟΙ ΑΛΜΑ ΙΠΠΟΥ
 

1.     ΙΤΤΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2.     ΠΗΛΛΑΚΟΥΡΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

3.     ΗΣΑΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

4.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

5.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑΣ

6.     ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΜ

7.     ΑΓΓΟΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

8.     ΧΑΡΗ ΜΙΧΑΛΗΣ

9.     ΘΕΟΔΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

 

1.     ΠΗΛΛΑΚΟΥΡΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

2.     ΗΣΑΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

3.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

4.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑΣ

5.     ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΜ

6.     ΑΓΓΟΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

7.     ΧΑΡΗ ΜΙΧΑΛΗΣ

8.     ΘΕΟΔΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

9.     ΙΤΤΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΙΖΥΓΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟ
 

1.     ΗΣΑΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

2.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑΣ

3.     ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΜ

4.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

5.     ΑΓΓΟΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

6.     ΧΑΡΗ ΜΙΧΑΛΗΣ

7.     ΘΕΟΔΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

8.     ΙΤΤΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

9.     ΠΗΛΛΑΚΟΥΡΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

 

 

1.     ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΜ

2.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑΣ

3.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

4.     ΑΓΓΟΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

5.     ΧΑΡΗ ΜΙΧΑΛΗΣ

6.     ΘΕΟΔΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

7.     ΙΤΤΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

8.     ΠΗΛΛΑΚΟΥΡΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

9.     ΗΣΑΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΕΔΑΦΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ ΙΠΠΟΣ
 

1.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑΣ

2.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

3.     ΧΑΡΗ ΜΙΧΑΛΗΣ

4.     ΘΕΟΔΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

5.     ΙΤΤΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

6.     ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΜ

7.     ΠΗΛΛΑΚΟΥΡΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

8.     ΗΣΑΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

9.     ΑΓΓΟΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

 

1.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑΣ

2.     ΘΕΟΔΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

3.     ΙΤΤΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4.     ΠΗΛΛΑΚΟΥΡΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

5.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

6.     ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΜ

7.     ΗΣΑΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

8.     ΑΓΓΟΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

9.     ΧΑΡΗ ΜΙΧΑΛΗΣ

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ