aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠαγκύπρια ρεκόρ από τον Ιωάννη Αθηνάκη

Παγκύπρια ρεκόρ από τον Ιωάννη Αθηνάκη

Δύο νέα παγκύπρια ρεκόρ στην κατηγορία αγοριών κάτω των 12 ετών, στα αθλήματα των φιγούρων και του σλάλομ, πέτυχε ο 11χρονος αθλητής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι (ΚΟΘαΣΚΙ), Ιωάννης Αθηνάκης, καταλαμβάνοντας την 1η και 2η θέση αντιστοίχως, κατά τους πρόσφατους Αγώνες Θαλάσσιου Σκι «Μιχαηλίδης Μάστερ 2018». Στους αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στη Λίμνη Καϊάφα, στη Ζαχάρω (Πελοπόννησος), συμμετείχαν δεκάδες αθλητές.

Στο άθλημα των φιγούρων, ο Ιωάννης Αθηνάκης με επιδόσεις 3330 και 3730 βαθμών στον 1ο και 2ο γύρο των αγώνων αυτών αντιστοίχως, κατέρριψε δύο φορές διαδοχικά, το προηγούμενο παγκύπριο ρεκόρ (3040 βαθμών), το οποίο είχε πετύχει ο ίδιος σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα φέτος στην Τσεχία. Με την πιο πάνω επίδοσή του στο άθλημα των φιγούρων, ο Ιωάννης Αθηνάκης, βραβεύτηκε για την 3η καλύτερη συνολική βαθμολογία του μεταξύ όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Στο άθλημα του σλάλομ, ο Ιωάννης Αθηνάκης με επίδοση 4 μπάλες στα 14,25 μέτρα σχοινί και ταχύτητα σκάφους 52 χλμ/ώρα, κατέρριψε το προηγούμενο παγκύπριο ρεκόρ (2 μπάλες στα 14,25 μέτρα σχοινί και ταχύτητα σκάφους 52 χλμ/ώρα), το οποίο είχε πετύχει ο ίδιος στην Τσεχία και πάλι. Με τις επιδόσεις του αυτές, ο Ιωάννης Αθηνάκης ανέβηκε στην 7η και 9η θέση στη λίστα κατάταξης Ευρώπης και Αφρικής στα αθλήματα των φιγούρων και σλάλομ αντιστοίχως (Κατηγορία αγοριών κάτω των 12 ετών).

Επιπρόσθετα, σημειώνεται η πολύ καλή και η 1η συμμετοχή σε αγώνες Θαλασσίου Σκι, του μόλις 9 ετών αθλητή της ΚΟΘαΣΚΙ Ανδρέα Τόφα, ο οποίος με επίδοση 3 μπάλες στα 18 μέτρα σχοινί και ταχύτητα σκάφους 49 χλμ/ώρα, κατέλαβε την 2η θέση στο άθλημα του σλάλομ στην κατηγορία αγοριών κάτω των 10 ετών.

Οι αθλήτριές μας Ρούλα Παντελή και Στέλλα Αναστάση, διαγωνίστηκαν στο άθλημα του σλάλομ στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 17 ετών και κατέλαβαν την 2η και 3η θέση αντιστοίχως, με επίδοση 3 μπάλες στα 13 μέτρα σχοινί και ταχύτητα σκάφους 55 χλμ/ώρα και για τις δύο αθλήτριες. Τέλος, ο Σάββας Παντελή στο σλάλομ (Κατηγορία Ανδρών Over 55) κατέλαβε την 7η θέση με επίδοση 3 μπάλες στα 18 μέτρα σχοινί στα 49 χλμ/ώρα ταχύτητα σκάφους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ