aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠαγκόσμια πρώτη παρουσίαση

Παγκόσμια πρώτη παρουσίαση

Η καναδέζικη εταιρεία BRP επέλεξε τη μικρή μας Κύπρο για να κάνει την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση των νέων της μηχανημάτων για την CAN-AM αλλά και SEA DOO. Η παρουσίαση έγινε στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων.

Σε ειδικά διαμορφωμένα τερέν και υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού της BRP, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα νέα μοντέλα για το 2018 σε τετράτροχες μηχανές, αγροτικά οχήματα και τα εκπληκτικά οχήματα maverick που σχεδιάστηκαν για να πηγαίνουν σχεδόν παντού. Μοναδικές εμπειρίες έζησαν και οι φίλοι των θαλασσίων σπορ με τα νέα jet ski Sea Doo.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νησί μας επωφελήθηκε με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αλλά και με σοβαρή διαφήμιση, καθώς τα έξοδα για να οργανωθεί η εκδήλωση υπερέβησαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι αναφορές των δημοσιογράφων θα μεταφερθούν σε περισσότερες από 100 χώρες. Όλα τα μηχανήματα του κολοσσού BRP, τα οποία ήρθαν ολοκαίνουργια στην Κύπρο για την παρουσίαση, στις 20 Νοεμβρίου θα πωληθούν σε προνομιακές εκπτωτικές τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες: 25-579919.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ