aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠαγκόσμια μέρα ξιφασκίας

Παγκόσμια μέρα ξιφασκίας

Η Παγκόσμια Ημέρα Ξιφασκίας είναι μια πρωτοβουλία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (FIE) για την προαγωγή του αθλήματος και την γνωριμία με το άθλημα περισσότερων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Το γενικό θέμα της εκστρατείας είναι «Solitarity» («Αλληλεγγυη»: η αλληλοβοήθεια και το αίσθημα ενότητας μεταξύ ανθρώπων με κοινά συμφέροντα και στόχους»). Η Παγκόσμια Ημέρα Ξιφασκίας 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

«Είναι μια μέρα για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να μάθουν για την ξιφασκία, να την δοκιμάσουν, να συναντήσουν αθλητές μας και γενικά να πάρουν μία γεύση από τις ομορφιές του αθλήματος μας. Αυτή η μέρα είναι μια ευκαιρία να φτάσουμε στις μάζες και να τους μεταφέρουμε το πάθος, τον ενθουσιασμό και την απόλαυση που δίνει το άθλημα της ξιφασκίας. Σας καλούμε λοιπόν να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ