aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠάει στον τελικό της Eurovision η Φουρέιρα; Πόνταρε στην Stoiximan!

Πάει στον τελικό της Eurovision η Φουρέιρα; Πόνταρε στην Stoiximan!

H Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, παίζει μπάλα παντού! Και στη διασκέδαση! Η Eurovision πλησιάζει, η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε πρόβες στην Πορτογαλία κι εσείς μπορείτε να ποντάρετε από τώρα αν θα περάσει στον τελικό!

Και χρειάστηκε μόλις μία πρόβα στη Λισσαβώνα για να ανατρέψει τα προγνωστικά η εκπρόσωπός μας στη Eurovision, αφού από αουτσάιντερ για πρόκριση στον τελικό πλέον είναι στα μεγάλα φαβορί!

Η Κύπρος πάει δυνατά με… Fuego και η Stoiximan σας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και τις περισσότερες επιλογές και σ’ αυτόν τον κορυφαίο μουσικό διαγωνισμό! Πού βρίσκεται η Κύπρος στα προγνωστικά; Πού βρίσκεται η Ελλάδα; Ποια είναι το φαβορί; Ποντάρετε στην Stoiximan και στη Eurovision!

Ο πρώτος στόχος για την Κύπρο, αλλά και για την Ελλάδα είναι η πρόκριση στον τελικό της 12ης Μαΐου.

Πριν την πρώτη πρόβα της Φουρέιρα στην Πορτογαλία, η απόδοση της Κύπρου στον πρώτο ημιτελικό ήταν 50.00, τη στιγμή που η Ελλάδα είχε απόδοση 12.50. Μετά την πρώτη πρόβα η Κύπρος αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση στον πρώτο ημιτελικό με απόδοση 10.00! Στο 15.00 πλέον η απόδοση της Ελλάδας.

Πλέον η πρόκριση της Κύπρου στον τελικό δίνει 1.10 (από 1.30), ενώ η πρόκριση της Ελλάδας δίνει 1.30 (από 1.15).

Μπείτε σ’ αυτό εδώ το link που ποντάρετε από τώρα στην Φουρέιρα ή όπου εσείς πιστεύετε για να έχετε το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Αν θέλετε να ποντάρετε από τώρα και για τον τελικό, η Stoiximan σας προσφέρει και εδώ τις καλύτερες αποδόσεις. Το Ισραήλ εξακολουθεί να θεωρείται το μεγάλο φαβορί και το βρίσκετε σε απόδοση 3.30. Ανέβηκε στη δεύτερη θέση η Γαλλία με απόδοση 6.00. Εκεί βρίσκετε και τη Νορβηγία. Η Βουλγαρία και η Τσεχία «έπεσαν» στο 12.00, ενώ η Εσθονία δίνει 13.00.

Εντυπωσιακή και εκεί η άνοδος της Κύπρου! Από τη 16η θέση που είχε πριν από μία εβδομάδα με απόδοση 65.00, τώρα τη βρίσκετε στην έκτη θέση με απόδοση 20.00! Η Ελλάδα που είχε απόδοση 30.00 και ήταν στη δέκατη θέση τώρα έχει απόδοση 50.00 και είναι στην 11η θέση!

Δείτε όλες τις αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ.

ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΝΚ:

https://www.stoiximan.com.cy/

https://www.stoiximan.com.cy/league/Entertainment-Entr/Eurovision-Song-Contest-Semifinals-Eurovision-Song-Contest-185728o

https://www.stoiximan.com.cy/league/Entertainment-Entr/Eurovision-Song-Contest-Semifinals-Eurovision-Song-Contest-185728o

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ