aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟρειβατικός Αγώνας: Σωτηρίου και Κασσαχούν οι νικητές 

Ορειβατικός Αγώνας: Σωτηρίου και Κασσαχούν οι νικητές 

Οι δρομείς της Δρό.Με.Α Racing Μαρία Σωτηρίου στις γυναίκες και Κασσαχούν Τζεμπέλ (και οι δυο του ΓΣΠ) στους άνδρες ήταν οι μεγάλοι νικητές του πολύ απαιτητικού ορειβατικού αγώνα δρόμου «Garmin Troodos 15-km Green Race».

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από το σωματείο Δρό.Με.Α Racing για 7η συνεχή χρονιά, ανέδειξε την επίπονη προετοιμασία των συμμετεχόντων αφού απαιτούσε αντοχή, δύναμη, συγκέντρωση, σωστή τακτική και τεχνική κατάρτιση.

Στόχος του αγώνα ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού μέσω του αθλητισμού για μία πιο οικολογική συνείδηση αναφορικά με την προστασία των δασών και βιότοπων της Κύπρου και παράλληλα η δημιουργία ευκαιριών κοινωνικού αθλητισμού στη φύση. Επιπρόσθετα, ο αγώνας υποστήριξε τη δράση του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus plus «Safe You» το οποίο στοχεύει στην καλλιέργεια αθλητικής συνείδησης, μακριά από τη χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Πέρα από τους νικητές, διακρίθηκαν επίσης στις γυναίκες οι Μπομπρόβνικ Εκατερίνα που κατέλαβε τη 2η θέση και Νάγια Μοδέστου (ΑΕΑΚ) που κατέλαβε την 3η θέση. Στους άνδρες τη 2η θέση κατέλαβε ο Όσκαρ Σόζα (Δρό.Με.Α Racing – ΓΣΠ) και την 3η ο Χαβιέρ Μαρέλλι (Περικλής Δημητρίου).

Με την ολοκλήρωση των τερματισμών του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές των επάθλων στους νικητές. Τα έπαθλα απένειμαν ο δ Μιχάλης Μιχαηλίδης, εκπρόσωπος του Erasmus Plus «Safe You» στην Κύπρο, και από μέρους του Μεγάλου Χορηγού Garmin ο κ. Ευγένιος Πετρίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ