aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΏρα ποδηλασίας, τζούντο και πυγμαχίας

Ώρα ποδηλασίας, τζούντο και πυγμαχίας

ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΑΡΓΥΡΟΥ (απεσταλμένος ΕΑΚ)

Tην Τετάρτη (27/6/18) αρχίζουν οι αγωνιστικές σε άλλα τέσσερα αθλήματα, την καλαθόσφαιρα 3Χ3, την ποδηλασία, το τζούντο και την πυγμαχία.

Στην ποδηλασία, διεξάγεται την Τετάρτη (27/6/18) ο επίπονος αγώνας δρόμου αντοχής, με τη συμμετοχή τριών Κύπριων αθλητών. Στις 11:00 το πρωί (ώρα Κύπρου) θα μπουν στην αφετηρία στην πόλη Βίλα Σέκα οι Αλέξανδρος Αγρότης και Ανδρέας Μιλτιάδης, μαζί με άλλους 68 αθλητές και θα κληθούν να διανύσουν απόσταση 143 χιλιομέτρων, μέσα στο δασώδες εθνικό πάρκο, σε ορεινή περιοχή, για να τερματίσουν από εκεί που ξεκίνησαν. Στην ίδια αφετηρία θα βρεθεί στις 17:00 (ώρα Κύπρου) και η Άντρη Χριστοφόρου για τον δικό της δύσκολο αγώνα, ο οποίος θα είναι απόστασης 90 χιλιομέτρων, έχοντας συναγωνισμό 28 αθλητριών.

Στο τζούντο, θα μπουν πρώτοι στη μάχη οι πιο ελαφροί αθλητές μας, αφού για την Τετάρτη το πρωί (11:00 ώρα Κύπρου) είναι προγραμματισμένοι οι προκριματικοί στα -66 κιλά ανδρών, με τον Χρίστο Τρικωμίτη να μας εκπροσωπεί (δηλώθηκαν συνολικά 13 αθλητές) και στα -48κ. γυναικών με συμμετοχή της Βασιλικής Κούρρη (δηλώθηκαν 12 αθλήτριες).

Στην πυγμαχία, ο Ανδρέας Κόκκινος στην κατηγορία μέχρι 75 κιλά, έμαθε τον αντίπαλό του από τη Δευτέρα, όμως το απόγευμα της Τετάρτης (27/6, 19:30) θα τον αντιμετωπίσει. Ο Κόκκινος θα επιχειρήσει την είσοδό του στα μετάλλια με νίκη επί του Σέρβου Τρίφουν Ντάσιτς, ο οποίος απέκλεισε τον Αιγύπτιο Αμπντελμονεΐμ με 3-0.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ