aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΏρα για ντέρμπι στο πόλο!

Ώρα για ντέρμπι στο πόλο!

Στο κολυμβητήριο Λευκωσίας θα είναι στραμμένα τα βλέμματα αύριο (10/02). Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι εκεί θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου (17:15).

Οι δυο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στη 2η θέση της βαθμολογίας και κυνηγούν μετά μανίας τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς, ο οποίος έχει ρεπό αυτήν την αγωνιστική. Όποια από τις δύο ομάδες πάρει τη νίκη εκτός από το πλεονέκτημα που θα αποκτήσει για τη 2η θέση, θα παραμείνει στο κυνήγι της Μέσα Γειτονιάς και τη μάχη για τον τίτλο.

Επομένως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος τη σημασία του αγώνα και για τις δύο ομάδες. Αύριο, εξάλλου, θα γίνει και το παιγνίδι ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου και τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας (17:15) με τους φιλοξενούμενους να είναι το φαβορί. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού να υποδέχεται τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας (13:15).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ