aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟλυμπιακό άθλημα (και) το καράτε

Ολυμπιακό άθλημα (και) το καράτε

Στην 129η Σύνοδο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο, στις 2 Αυγούστου, αποφασίστηκε ομόφωνα η ένταξη του καράτε στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020.

Επίσημα λοιπόν, οι αθλητές καράτε, καθώς και αθλητές του μπέιζμπολ, σόφτμπολ, σκέιτμπορντ, αθλητικής αναρρίχησης και σέρφινγκ δικαιούνται να αρχίσουν να προετοιμάζονται για την Ολυμπιάδα του 2020, στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε εκφράζει απεριόριστη ικανοποίηση για την ένταξη του αθλήματος στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα, καθώς τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει τεράστιες προσπάθειες.

«Χωρίς επιφύλαξη, μπορούμε να πούμε ότι η ένταξη του αθλήματος μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν το όνειρο κάθε αθλητή καράτε. Ως Ομοσπονδία θα προβούμε σε οποιεσδήποτε ενέργειες χρειάζεται, ώστε να υποστηρίξουμε και να δούμε τους αθλητές μας να συμμετέχουν στους αγωνιστικούς χώρους της Ιαπωνίας, τον Αύγουστο του 2020», υπογράμμισε σε ανακοίνωσή της η Κ.Ο. Καράτε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ