ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟλοκληρώθηκε το κάμπιγκ επιτραπέζιας αντισφαίρισης στον Αγρό

Ολοκληρώθηκε το κάμπιγκ επιτραπέζιας αντισφαίρισης στον Αγρό

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το έκτο προπονητικό κάμπινγκ επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργάνωσε η Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης μέσα στα πλαίσια προώθησης και ανάπτυξης του αθλήματος από τις 25 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2019 στον Αγρό.

Επικεφαλής του κάμπινγκ ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Adrian Simion βοηθούμενος από τις προπονήτριες της ομοσπονδίας Λουΐζα Κουρέα και Πόπη Δρουσιώτου. Με βάση το πρόγραμμα που καταρτίστηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή οι αθλητές και αθλήτριες προπονούνταν δυο φορές την ημέρα για βελτίωση της τεχνικής, τακτικής και βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης. Επίσης έγινε και τουρνουά μεταξύ των αθλητών.

Οι νεαροί αθλητές απέκτησαν πολλά εφόδια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και θετικές ελπίδες για το μέλλον του αθλήματος. Στο πιο πάνω κάμπινγκ συμμετείχαν 31 αθλητές και αθλήτριες από ακαδημίες της ομοσπονδίας και σωματείων μελών. Το προπονητικό μέρος πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού σταδίου Γλαύκος Κληρίδης και η διαμονή των αθλητών στο ξενοδοχείο Ρόδον.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ