aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία

Μέσα στα πλαίσια προώθησης και ανάπτυξης του αθλήματος η Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία κάτω από την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το 5ο  προπονητικό κάμπινγκ από τις 7 – 12 Ιουλίου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κέντρου Γλαύκος Κληρίδης στον Αγρό.

Στο πιο πάνω κάμπινγκ συμμετείχαν 52 αθλητές/ τριες από Ακαδημίες της Ομοσπονδίας και Σωματείων Μελών. Οι μικροί αθλητές απέκτησαν πολλά εφόδια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και θετικές ελπίδες για το μέλλον του αθλήματος.

Επικεφαλής του κάμπινγκ ήταν ο Ούγγρος προπονητής Zoltan Batorfi που ορίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μαζί με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Adrian Simion και την προπονήτρια του προγράμματος ανάπτυξης της ΠΟΕΠΑ Λουΐζα Κουρέα. Επίσης συμμετείχαν και οι διεθνείς αθλητές Μάριος Γιάγκου, Γιάγκος Γιάγκου και Χρίστος Χριστόνωφ

Το πρόγραμμα του κάμπινγκ περιλάμβανε διπλές προπονήσεις για βελτίωση της τεχνικής και τακτικής των νεαρών αθλητών και βελτίωση της φυσικής τους   κατάστασης. Επίσης διεξήχθηκε και Τουρνουά μεταξύ των αθλητών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ