aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟλοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος φιλανθρωπικός αγώνας Energy Run Λακατάμιας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος φιλανθρωπικός αγώνας Energy Run Λακατάμιας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος φιλανθρωπικός αγώνας Energy Run Λακατάμιας, ο οποίος έλαβε χώρα στην περιοχή της Λακατάμιας μετά από συνεργασία του Δήμου Λακατάμιας και του οργανισμού Running in Cyprus.

Η εκδήλωση απαρτιζόταν από αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ, καθώς επίσης και από τον παιδικό αγώνα 1.000μ. Την εκκίνηση των αγώνων έδωσε η δήμαρχος Λακατάμιας δρ Φωτούλλα Χατζήπαπα, η οποία συμμετείχε και στον αγώνα δρόμου 5χλμ. Μαζί με τη δήμαρχο συμμετείχαν και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λακατάμιας.

Η εκδήλωση είχε ως πρωταρχικό στόχο να στηρίξει το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, που συμμετείχε στον αγώνα με ομάδα τροφίμων και εργαζομένων, και για το οποίο μαζεύτηκαν συνολικά €1.500. Παράλληλα, η εκδήλωση ήταν κάτι το πρωτότυπο για τον δήμο και τους δημότες της Λακατάμιας, εφόσον πρώτη φορά γίνεται μία τέτοιου είδους εκδήλωση στην περιοχή. Η εκδήλωση έφερε μαζί πολλούς δημότες της Λακατάμιας, όπως επίσης και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή όπως το γυμναστήριο Evolve, τις υπεραγορές Ιωαννίδης και την αίθουσα εκδηλώσεων Pavilion, που ήταν και η πολυπληθέστερη ομάδα με 48 άτομα.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες δρομείς υπήρχε και ένας αριθμός δρομέων εξαιρετικών επιδόσεων οι οποίοι εκπροσώπησαν τα διάφορα σωματεία του δρομικού κινήματος της Κύπρου. Τόσο ο αγώνας των 5χλμ όσο και ο αγώνας δρόμου 10χλμ ήταν συναρπαστικοί.

Την 1η θέση στα 10χλμ. αντρών κατέκτησε ο δρομέας Αβραάμης Αβραάμ με χρόνο 37:25, ακολουθούμενος στη 2η θέση από τον Παύλο Συμεωνίδη του σωματείου Δρό.Με.Α. Racing με χρόνο 38:42 και στην 3η θέση τον Κωνσταντίνο Αθανασίου από την ομάδα του Evolve Gym με χρόνο 38:48.

Στα 10χλμ. γυναικών την 1η θέση κατέκτησε η Mine Devrim από το RunDMC με χρόνο 44:05, ακολουθούμενη στη 2η θέση από τη Χριστίνα Κουρρή από την ομάδα της υπεραγοράς Ιωαννίδης με χρόνο 0:44:24 και στη 3η θέση τη Μάρθα Σωτηρίου του σωματείου Περικλής Δημητρίου με χρόνο 49:06.

Στα 5χλμ. αντρών την 1η θέση κατέκτησε ο δρομέας Soulaimane Aajaj με χρόνο 17:32, ακολουθούμενος στη 2η θέση από το δρομέα του σωματείου APOEL Runners Στυλιανό Τσιάρτα με χρόνο 18:51 και στην 3η θέση τον Osman Atakan με χρόνο 19:25.

Στα 5χλμ. γυναικών της 1η θέση κατέκτησε η Ελπίδα Χριστοδουλίδου του σωματείου Δρό.Με.Α. Racing με χρόνο 20:32, ακολουθούμενη στη 2η θέση από την αθλήτρια του ΓΣΠ Γεωργία Θεοδοσίου με χρόνο 20:55 και στην 3η θέση τη Μαίρη Κουμή με χρόνο 23:34.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ