aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟλοκληρώθηκε η 1η μέρα στο EBT Petrolina Beach Handball 2017

Ολοκληρώθηκε η 1η μέρα στο EBT Petrolina Beach Handball 2017

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η μέρα στο EBT Petrolina Beach Handball Tournament 2017. Στην κατηγορία των Ανδρών με το απόλυτο σε 4 αγώνες βρίσκεται στην 1η θέση του Α’ Ομίλου του Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 8 βαθμούς ενώ στον Β’ Όμιλο στην πρωτοπορία βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Κύπρου με 6 βαθμούς.

Στις γυναίκες η έκπληξη της διοργάνωσης Αραδίππου Φάιτερς βρίσκονται στην 1η θέση με 4 βαθμούς σε δύο αγώνες με την GAP Vasilopoulos Ladies και MegaBet Plus Ladiez να έχουν επίσης 4 βαθμούς σε 3 αγώνες. Στο Τουρνουά λαμβάνει μέρος και η ομάδα της αείμνηστης Σκεύης Χατζηευθυμίου διεθνούς χειροσφαιρίστριας η οποία δολοφονήθηκε άνανδρα το 2016 στην Αγία Νάπα.

Το αυριανό πρόγραμμα αρχίζει στις 12:40 με δύο αγώνες σε Κατηγορία Ανδρών (Α’ Όμιλος) και Αγόρια U17 ενώ στις 16:00 είναι προγραμματισμένος ο Τελικός των Κοριτσιών U17 και 40 λεπτά μετά (16:40).

Στις 18:40 είναι προγραμματισμένος ο Τελικός των Γυναικών, στις 19:20 ο Τελικός των Ανδρών ενώ στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομών. Όλοι οι Τελικοί Ανδρών και Γυναικών καθώς επίσης και οι απονομές θα είναι τηλεοπτικοί από το ΡΙΚ2.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ