aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟλοκλήρωσαν Αναστασία Πίνγκου και Ειρήνη Τάνου

Ολοκλήρωσαν Αναστασία Πίνγκου και Ειρήνη Τάνου

ΤΟΥ ΦΡΙΞΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)

Στην 28η θέση της γενικής κατάταξης της ρυθμικής γυμναστικής κατετάγη η Αναστασία Πίνγκου στους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες.

Στην τελευταία της χρονιά στην κατηγορία νεανίδων, η 15χρονη πρωταθλήτρια μας συγκέντρωσε 47.785 σε τέσσερα προγράμματα. Στην πρώτη μέρα του αγωνίσματος ολοκλήρωσε πρόγραμμα με στεφάνη και μπάλα εξασφαλίζοντας 10.350 και 12.800 βαθμούς αντίστοιχα. Στην δεύτερη μέρα συγκέντρωσε 13.075 βαθμούς παρουσιάζοντας ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα με κορύνες, ενώ πήρε άλλους 11.650 βαθμούς από πρόγραμμα με κορδέλα.

12η θέση η Τάνου

Δεν τα πήγε εξίσου καλά στο μιχτό του breaking dance η Ειρήνη Τάνου. Έχοντας για συμπαίκτη τον Καναδό D. Matt τερμάτισε στην 12η θέση, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η 6η θέση στο ατομικό του αθλήματος για την Ειρήνη Τάνου αποτελεί μέχρι στιγμής την καλύτερη επίοδση της κυπριακής αποστολής σε ατομικά αθλήματα.

Η προσοχή στην κολύμβηση

Σήμερα συνεχίζουν τις προσπάθειες τους οι κολυμβήτριες μας Κάλια Αντωνίου και Αλεξάνδρα Σιεγκόλεβα. Η πρώτη θα συμμετάσχει στα 50 μέτρα ελεύθερο και θα επιδιώξει κάτι ανάλογο όπως είχε κάνει και στα 100 μέτρα, ενώ η Σιεγκόλεβα θα διαγωνιστεί στα 100 μέτρα πεταλούδας επιζητώντας την καλύτερη δυνατή επίδοση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ