aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΌλα έτοιμα για το πρώτο EBT Beach Handball Tournament της φετινής σεζόν!

Όλα έτοιμα για το πρώτο EBT Beach Handball Tournament της φετινής σεζόν!

Το Cyprus Handball Club σε συνέχεια των 2 επιτυχημένων διοργανώσεων που έγιναν το 2018-2019 διοργανώνει και φέτος στην Παραλία Φοινικούδων 2 Ευρωπαϊκά τουρνουά Beach Handball. Αυτό το Σαββατοκυρίακο 18 – 19 Ιουλίου θα γίνει το πρώτο τουρνουά όπου αναμένονται καυτές αναμετρήσεις στην άμμο, με πολλά γκολ και θέαμα τόσο στην κατηγορία Ανδρών αλλά και στην κατηγορία Γυναικών.

Οι αγώνες ξεκινούν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (10:00) και ολοκληρώνονται την Κυριακή στις 19:00 με τους μεγάλους τελικούς Ανδρών και Γυναικών. Στο τουρνουά συμμετέχουν 5 ανδρικές ομάδες: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Αποέλ Α, Αποέλ Β, Ένωση Νέων Αγίας Βαρβάρας (Ε.Ν.Α.Β) και η Λεμε-ΣΟΣ. Στην κατηγορία Γυναικών θα έχουμε μόνο 3 συμμετοχές στο πρώτο τουρνουά: GAP Vassilopoulos Team, PFO Girls και Larnaca Ladiez.

Και οι 2 φετινές διοργανώσεις τελούν υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και τις στηρίζει ο Δήμος Λάρνακας. Θερμές ευχαριστίες στον Πλατινένιο Χορηγό της διοργάνωσης FML Ship Management Ltd, τον Χρυσό Χορηγό την εταιρεία Pissis Ltd αλλά και τον Ασημένιο Χορηγό την Ελληνική Τράπεζα.

Ευχαριστούμε επίσης τους υποστηρικτές μας: RedBull, Mcdonalds, Peric Water, Christakis Toumazis Physiotherapy Center, ElCafe, Nature Valley, CAP Sports Gr, Karoushios Supermarket, TheraBand, Biofreeze, MakeArt, Radisson Blu Hotel Larnaca, Scaffolding Solutions, GAP Vassilopoulos.

Και οι 2 διοργανώσεις θα είναι πλήρως εναρμονισμένες με τα υφιστάμενα πρωτόκολλα και διατάγματα του Υπουργείου Υγείας και θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση και προστασία όλων των συμμετεχόντων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στις σελίδες μας στο Facebook & Instagram. @CyprusHandballClub.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ