aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟι πρεσβευτές της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού

Οι πρεσβευτές της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού

Το μήνυμα για ενασχόληση με τη φυσική δραστηριότητα και τον αθλητισμό καθώς επίσης και τα πολλαπλά οφέλη της αθλητικής ενασχόλησης για την υγεία, καλούνται να μεταφέρουν και φέτος οι Πρεσβευτές της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2016.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ, του Εθνικού Συντονιστικού Φορέα για τη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2016 στην Κύπρο, όρισε ως πρεσβευτές της ευρωπαϊκής αυτής εκστρατείας τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες στον χώρο του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας, οι οποίοι μέσα από την πορεία και τις δράσεις τους συμβάλλουν στην προώθηση των αξιών που διέπουν τον αθλητισμό και στην προαγωγή της δια βίου αθλητικής ενασχόλησης.

Η επίσημη ανακήρυξη των πρεσβευτών καθώς θα γίνει στη διάσκεψη τύπου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού στις 16 Σεπτεμβρίου 2016  από τον Κλεάνθη Γεωργιάδη πρόεδρο του Διοικητικό Συμβουλίου του ΚΟΑ, ο οποίος θα αναφερθεί και στο σκεπτικό επιλογής και ορισμού των τριών πρεσβευτών.

Γιώργος Αχιλλέως

Αθλητής Σκοποβολής, Ολυμπιονίκης (Πεκίνο, 5η θέση) και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Σκητ (4 φορές).

Κυριακή Κουττούκη

Αθλήτρια Taekwondo, κάτοχος 1ης θέσης στην παγκόσμια κατάταξη (-46kg) το 2015 και το 2016,  Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 (2015).

Γιάγκος Γεωργίου

Εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών και μέλος του Προγράμματος Αθλητισμός και Τρίτη Ηλικία του Προγράμματος Αθλητισμός Για Όλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ